Za kada ti to treba? Ako ti nije kasno ja ti mogu pomoci od utorka, tj. rijesiti sve.
e ovako... na faxu sam dobio zadatak da izradim web stranicu nekog poduzeća, ili koje već postoji ili da neko izmislim... Malo nam je profa objasnjavao html i php... E sad ako zelimo ocjenu 5 moramo raditi i u phpu i u htmlu, a ako zelim maximalno 3 trebam raditi samo u html-u. Ja sam odlucio da radim za ocjenu 3...
Izmislio sam poduzece i napravio sve sto treba...
Problem je sad sto ja imam 6 firefox documenata(pocetna.html, o nama.html, kontakti.html, fransizna mreza.html, proizvodnja.html, usluge.html)...
ZANIMA ME da li ja mogu sve te dokumente povezati u jedan... i kad otvorim taj jedan npr kliknem pocetna on mi otvori, pa kliknem proizvodnja on mi otvori...
Znam da to treba staviti na server da bi radilo, pa da li postoji neki program s kojim se moze samo html staviti na server(al prije toga povezano sve u 1 dokument), a dobio sam server od faxa na koji smo ucili stavljati php?
Za kada ti to treba? Ako ti nije kasno ja ti mogu pomoci od utorka, tj. rijesiti sve.
Forumaš godine :)
Iskreno - pitanje ti i nije bas na mjestu.
Pozdrav.
Forumaš godine :)
imaš dosta nelogičnosti u svome poslu,
nemaš firefox dokumente već .html
zašto nebi za 5? složiš neki php meni i ćao, lako za napraviti, a imaš i php, tekst i ostalo će ionako biti čisti html ili css
za to ti ne treba nikakav server, sve se može napraviti lokalno na kompu.Znam da to treba staviti na server da bi radilo, pa da li postoji neki program s kojim se moze samo html staviti na server(al prije toga povezano sve u 1 dokument), a dobio sam server od faxa na koji smo ucili stavljati php?
ovo što ti hoćeš su nekakve najbanalnije osnove html-a
HTML kôd:<a href="/putanja stranice" target="//koji opet ima neku svoju opciju">//Ime tog linka</a>
Zadnji uredio therrlu : 11-04-2009 u 16:47
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
ja da se razumijem u to ne bih po forumima trazio pomoc... Za html sam cuo prije 2 mjeseca... A php prije 5 dana... tako da nemam pojma o tome...
Kao prvo neznam šta vi radite na faxu i općenito u kakvu si školu išao kad nisi čuo za html Oo
Znanje nećeš steći tim da ti netko drugi napravi tak nekaj nego jednostavno odi po tutorialima s neta. Za svoju ocjenu se trebaš potrudit...
html tutorial:
Link
php tutorial:
Link
da se razumijemo, nitko nezna sve kodove napamet, a pošto si ti početnik najbolje da kreneš samostalnoodvoji vremena, jer će ti ga trebat i primi se posla
btw. google čuda radi
CARpeDiem*
ja samo pitam kako da 6 html dokumenata povezem u jedan dokument?
Rečeno je i prije, al evo da tutorial ne ispadne bezvrijedan:
http://www.w3schools.com/htmL/html_links.asp
Pošto i sam kažeš da neznaš za HTML, onda pretpostavljam da ni profa od vas ne traži state-of-the-art web uradak. Prouči si malo http://www.w3schools.com/htmL jer više od toga sumnjam da vam traži.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ovako sa "ja tek čuo za to" nećeš ništa napraviti i neće ti nitko ovdje išta uspijeti objasniti. Nije to sjednem i za sat vremena sve kužim. Ako nisi nikad imao doticaja sa HTML tagovima i izradom weba, predlažem ti da se u nekoliko navrata nađeš s nekim kome je to u malom prstu da ti se objasne barem osnove.
eto ga.. objavio sam stranicu na net... samo sam promjenio ekstenziju html u ekstenziju php, stavio na server i sad radi...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Bookmarks