Uglavnom najbolje cega se mozete sjetiti a da kosta manje od 2000 kn...
- touchscreen (aj, ne mora bas... ali bilo bi dobro)
- dobra baterija
-kamera 3.2MP i vise
Fala puno![]()
viewty je ok, al zate novce si uzmi nešto što i wlan ima.
mozda bi se SE P1 mogao nac...
Nisam bas za p1, vise trazim nesto sa vecim ekranom i e tipkovnice, uglavnom veliki toutchscreen...
kakva je razlika izmedu LG KP500 Cookie i LG KU990 Viewty? zasto je Viewty toliko skuplji??
Viewty ima 3g, Cookie nema.
Viewty ima kameru od 5 Mpx., a Cookie od 3,2 Mpx.
Na Cookie ide memorijska do 16 GB, a na Viewty do 2 GB.
Uglavnom, dosta su slični, mada je malo Viewty bolji zbog kamere, 3G...
Ekran im je isti, ista rezolucija, veličina.. Iste boje (256 K)
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Samsung I900 Omnia se može pronaći u oglasniku za 2000kn.Ima veliki touchscreen i WLAN.
nokia 5800 xm
mislim da je oko 2000 kn
To ti je po navodima proizvođača. Računaj da Viewty-u možeš bez problema uvalit 4GB, a i 8 ne bi trebalo biti problem...
Ajoj... Radije nemoj... Mislim, u odnosu a KU990, manje zlo, ali, postavi si pitanje: "Da li mi je, koliko i zašto potreban touchscreen?", pa kad si odgovoriš, reci i nama, pa smslimo nešto...Izvorno postao anonym777
![]()
//*: BOSCH 738D;Moto. T180;Nok. 5110x3, 6110, 3310, 1200;Philp. Fisio120;Sams. SGH-600, E250;Siem. A36, A52, SL42,C25,MC60;SE T230,T290,K300i,K550i,K610i,K750i;Tlt.GM832
razmsilio sam i treba mi toutchscreen... Zasto? a sta ja zanm... onako ... veci ekran = bolji mobitel...Za internet, multimediu, sve, sta ja znam...
Cvrsto sam odlucio da cu tu nokiu...
Nego, di je ima za kupit u nekom paketu (simpa paket, blabla paket...)...
Ako nema kada ce doc u te "pakete" i kolika bi cijena trebala bit?
Jedini paket u kojem trenutno možeš naći 5800XM je Simpa Mix paket. A mislim da će proći još koji mjesec prije nego se počne pojavljivati u "običnim" paketima.
simpa mix je pretplata
nokia 5800 xm je 3099 kn kao slobodan uređaj
a upitno je ako će se moći kupiti u start paketima
Upravo tako, Simpa Mix je u osnovi pretplata. Razlike su u nijansama, uglavnom pogledaj uvjete.
Samo da usput pitam, kakva iskustva imate sa kupovinom mobitela preko oglasa,onih di pise nov, zapakiran, garancija...?
Je li to sve istina, jesu li stvarno novi?? zasto bi netko prodavao nove ne zapakirane preko oglasa? Da nije neko podmetanje??![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
E, sad...
Odlucio sam kupit "novi, zapakirani, ne koristeni, sa garancijom..." preko oglasa...
Kad ga dobijem u ruke moram ga provjerit... ne mogu tek toliko nepoznatom liku dat 1900kn...
Ima li neki service test ko na sony ericssonu pa da vidim jel sve radi??
E a sta da provjerim?![]()
pa tesko da mozes za nekih 5 minuta kad budete razmjenjivali novce/telefon provjerit sad bas da li je sve bajno. prvo ga fino provuces kroz ruke vidis dal ima gdje ogrebotina ostecenja i nekih mehanickih kvarova. zatim stavis sim karticu upalis vidis kako se ponasa probas sve tipke probas touchscreen, vidis dal ima nesto neobicno kod telefona. ako ne pronadjes nista kupis i nadas se da nema neki skriveniji kvar...
U Pevecu je bil oko 3200 kn jamstvo 24 mjeseca na sve mreze uvjeti placanja naj bolji u drzavi,bar moje iskustvo.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Bookmarks