U ovoj usporedbi E71 nema što tražiti protiv X1.
Evo komparacije pa se uvjeri:
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=2246
evo danas sam dobio nokiu e71 od t-mobila nekako neznam tata je dobio zapravo... ali sad me pito dal da uzmem taj mobitel ili ako ocu neki drugi u tom cjenovnom rangu ili nes malo skuplje ... pa sam odlucio na ova dva i sad bi potrazio pomoc da mi kazete koji je po vama bolji i isplativiji...
i da dali bi se neke igrice kao need for speed underground mogle staviti na e71...![]()
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
U ovoj usporedbi E71 nema što tražiti protiv X1.
Evo komparacije pa se uvjeri:
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=2246
Komparacija stoji, no imao sam oba dva na testu, i X1 je ogromno razocaranje. Nakon par tjedana koristenja, slide tipkovnica se pocela klimati. A da ne kazem da OS nije optimiziran za koristenje prstima (kao sto je primjerice add on od HTC-a TouchFLO), stoga ima te simpa panele i to je to, ostalo je sve uzasno minijaturno zbog nabrijane rezolucije pa neke osnovne stvari poput biranje kontakata itd.. u hodu je prakticki nemoguce bez stylus olovke.
X1 je prerano i prezurno izasao na trziste i vec kad je izasao bio je daleko iza svojih konkurenata (primjerice Touch PRO).
Po meni je E71 daleko bolji i dugorocniji uredjaj od X1. Bojim se da ako uzmes X1 i ako do sada nisi imao Windows mobile uredjaj da ces ih zamrzit.
X1 je za moj ukus premal mobitel. Mal display i tipkovnica. E71 je ok mob, malo širok, al bolji izbor od X1. Jedino što nema 3,5mm utičnicu, ali nema veze.
ostavio sam si e71 predobar mi je ... tako da moderi mogu lockati temu...
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
Mudar odabir![]()
kazes da je X1 ogromno razocaranje, ali nisi tako pisao u testu na tvom site-u, tamo ga hvalis, trenutno ga koristim i ne vidim u cemu je toliko razocaranje? prijatelji imaju TP i kazu da je X1 njima bolji (a poslovni su korisnici).
a kontakti se mogu birati u hodu, imas SPB panel, imas i virtualnu tipkovinu za smart biranje.
reci da je ogromno razocarenje je u krajnje neozbiljno.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks