Imam N96 koju sam do sad punio svako 2 dana, ali ima par dana kad napunim mob u jutro, on pokazuje cijeli dan da je baterija puna i onda se preko noći sam isprazni. To mi se prije nije događalo i ne znam što je to??
Probao sam ga puniti cijeli dan ali svejedno svako jutro on me dočeka ugašen.
imaš temu o n96 korisnički review i procitaš upravo smo o tome razgovarali i kako dosta ju uštediti!
★★★★★
Vjerojatno ima dosta otvorenih programa i uključen 3G.
Ma nema ništa baš sam čitao tu temu o kojoj "pbreaker" govori, isključio 3g, smanjio svjetlo, pazim da nisu upaljeni nikakvi programi ali džaba. evo sad mi ima 5 crtica a jutros sam ga napunio sutra ujutro kad se probudim dočekat će me ugašen. A mobitel nije toliko star kupljen prije 2-3 mjeseca.
a jel koristiš gps možda npr?
CARpeDiem*
jarane i meni se isto desava,jel imas mozda instaliran garmin na kartici? Ako imas to mu nesto prazni bateriju bez obzira sto ga nekoristis,brobaj izvaditi memorijsku karticu
Imam garmin, probat cu sa izvađenom karticom. A inače ne prazni se kad radim na njega (možda malo) ali kada miruje 3-4 sata ode cijela baterija.
to je mene zezalo dugo vremena dok nisam skuzio u cemu je kvaka,izvadi karticu i vidjeces da baterija duze traje.Ja ubacim karticu samo kad koristim garmina.Volio bih i ja znati zasto se to desava
Jeste probali promjeniti ime cardrunner.dll fajla?
Spojiš mob s PC-em, otvori mem.karticu, otvori search i nađi cardrunner.dll i promjeni mu ime u npr cardrunner.dl_
Ili umjesto toga instaliraš program KillMe i ubiješ tsrautostart.exe proces (koji nije vidljiv u običnim task managerima)
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Tražio cardrunner.dll ali nema nego cardrunner.mdl. A ne mogu nigdje naći program killme da radi na N96.
Evo izvadio karticu i sad sve normalno radi. Ima tko kakav program za to sredit, jer ni jedan KillMe neće da radi na N96.
kako misliš neće noramlno raditi?
nemožeš ga instalirati ili ga nemožeš pokrenuti??
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ne mogu ga instalirati javlja mi "pristup traženom programu je odbijen"
Aplikaciju sam potpisao, a namješteno mi je da instalira sve aplikacija, i probao sam je instalirat na memoriju mobitela. Jedino nisam hakirao mob.
a probaj hakirati mobitel pa onda instalirati...
možda tako upali...
A zasto jednostavno ne instaliras zadnji Garmin update (5.00.40) koji ima mogucnost iskljucivanja tog pozadinskog procesa koji cucla bateriju?
skini ovaj , meni radi najnormalnije , naravno uz hackan mob
http://www.ipmart-forum.com/showthre...ghlight=killme
Neće ti biti isto, moći ćeš isključiti taj proces iz opcija u Garminu kao što je FlowBlow rekao. Samo prati link:
http://www8.garmin.com/support/downl...ls.jsp?id=3939
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Gle, N96 NE MOZES hackirat, barem ne sada. Jedino ti preostaje nabavit certifikat i MobileSigner program. Ja sam uredno sa KillMe uspio ugasit taj proces i baterija je definitivno dulje trajala.
Moje mjere ustede baterije su: 100% svjetlina, ugaseno okretanje ekrana, GSM mreza, crna pozadina da ne svijetli bas i 20 sekundi osvjetljenje. Meni baterija drzi (sa "umjerenim" koristenjem, 1h muzike, tu i tam na MSN, malo GPS-a (oko 10 min) i pozivi) oko 1 dan, nekad kada mi se posreci i do sljedeci dan izdrzi.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ma meni može baterija 2 dana izdržat, ali otkad je garmin na njemu nemože baš puno. Ali evo stavio sam novi garmin i isključio rad u pozadini preko njega, pa ćemo vidjeti koliko sad može.
pitanjce
od kad sam instalirao garmin 50.40 iako je ugašen ubija bateriju.
Jel to moguće? garmin je instaliran na memoriju telefona
isprazni se u jedan dan s tim da na njemu bas nis ne radim osim pricam cca 30 min i 3-5 poruka
Pročitaj thread o Garminu.
Fora ti je u tome što nisi instalirao KillMe i ubio proces koji ti papa bateriju.
[Garmin XT]pitanja
[Tutorial] Garmin mobile XT
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Bookmarks