Ovaj te oslikava?![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
kako je krenulo, Italija ce ubrzo postati mit k'o i Atlantida..
strasno
kaj je najgore, i mi smo na trusnom podrucju.. znam da se to nemre predvidjeti, al jbt, nismo milijonima km daleko od Italije.. kaj ak se sad sve to dole scimalo i ak i mi isto nayebemo..
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
luna brze bolje u kanadu...brzoooooooo
yebo kanadu, sigurnije je u svemiru![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
e nije, nego maje![]()
razmisljam da idem spavati ili da idem na playtoy igrat snaps do 3? hm...
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
došao izvana...
bilo jebeno, ali prerano došao doma...
to je bio problem...
ali ajde, za idući put pouzdaniji prijevoz...
laku noć...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
došo iz škole...idem mixat..moram napravit novu pjesmu, aaa umoran sam, neznam..![]()
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
pozdrav svima...
napokon da i ja malo svratim u ovu temu...
vidim, ovdje sve po starom...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
jutro...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Pokušavam flashat MDA, al je sve komplicirano ko čvor... Zna netko jel se to može gdje napravit?
BTW, jučer se dobro zaj*bo, u T-shitu nemaju G502...![]()
ico sto ti kazes na svoju e71 trebam pomoc danas sam ju dobio i neznam dal da ju zadrzim...xD.. enivej razmisljam o mobu...![]()
![]()
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
došao s posla...
sutra tekma...
idem spavati, noć...![]()
Jutro![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
evo i ja sam se odlučio zadržo sam ga ... jedno možeš mi reči kako se piše ova crtica _ ...xD
e tnx ...![]()
Jutro... Razmišljam da li uzet W890 u Tele2...
Morgen...
*ebena papirologija...
Bookmarks