daj mi reci kak da ih stvorim ukoliko u setupu samom nema za postavke acc i ako mi se windowsi odnosno desktop nije prikazal?
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Build 7057 ima problema s instalacijom, i sporim učitavanje....
@Smuchac: probaj neki drugi build, ovaj je zaheben...![]()
Evo, moj problem...
Trebao bih savjet kako to riješiti....
nemam amo bas nista...stoji i stoj, u safe mod nemogu uc uopce, a kaj ste tice next, nema nigdje probo, rezolucija ok, probal budem neki drugi build stavit pa cu vidjet..
You Hack me!
@Mario92 ti imas makar misa kod podizanja, meni se ni on ne prijavi, ali indentican problem, a nisma shvatil kaj je ovo s biosom, plavi ekran??
si probal bios na defult stavit?
You Hack me!
vrlo moguće, a moguće da je i do matićne. Jesi probao iskljućiti raćunalo iz struje 1 min pa ga opet ukljućiti?
daj probaj restartat bios (izvadi bateriju s ploce) ili kraj baterije imas jumper prebaci ga na obrnuti pin i stisni gumb za paljenje kompa. I opet vrati natrag i zavužgaj ga...
You Hack me!
E hebiga....
@sheep: sorry, ali ne funkcionira....
@microhard: ako pokušam prčkat po matičnoj, moram makivati naljepnice s kućišta, a ako ih maknem, ode mi garancija... ADM...
Onda u servis, zar ne? Mislim, da li smeta to kompu? I kaj budu rekli u servisu za proc kaj je OC-an za mizernih 0.1 Ghz?
EDIT:
I da, dok su one bijele linije tijekom bootanja, dok pritisnem prstom monitor (znam da ne smijem, ali me interesiralo) taj dio koji sam pritisnuo je pobijelio, te je ponovno pocrnio... Ja mislim da je grafička.... Makar je to čudno, jer sam već mjenjao grafičku zbog tih artefakata, ali u Windowsima...
Meni su sve instalacije Windows 7 (beta 1, 7057, 7068) prošle bez problema...i generalno nemam većih problema sa njima...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks