Jedini program kojeg se ja mogu sjetiti je Zenis animated SMS
Download
pa probaj sa njim...
Trebao bi ScreenShot aplikaciju za XM 5800.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Jedini program kojeg se ja mogu sjetiti je Zenis animated SMS
Download
pa probaj sa njim...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
@karatekid:
Lažem, našao sam program, nisam ga dugo koristio:
http://rapidshare.com/files/21494086...v.4.0.rar.html
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
pozz..nismo se culi odavno..malo i ja da zanovijetamovako..
1. treba mi (ako neko ima naravno) neka aplikacija pomocu koje mogu da kontrolisem volume u potpunosti..tj da mogu pojacavati i smanjivati na svakom mogucem procentu a ne samo po 10% kao sto je default..mislim da cete razumiti sta trazim..
2. trebam neki softic sa kojim mogu slusati radio bez spajanja slusalica..jer evo npr juce sam se zadesio u situaciji gdje smo trebali cuti nesto na radiju a nismo mogli jer nisam imao slusalice..pa ako ko ima dobro bi doslo..i
3. neki dobar mp3 player..bogat opcijama i mogucnostima..npr kao sto je to winapm za Windows-e..da ima u sebi jump i queue opciju..itd itd..dosta toga da ima![]()
eto to bi bilo to..thnx in advance
![]()
Richard B. Riddick
Nissan Skyline GT-R R34 V-Spec II Nismo Twin Turbo LS1 W12 2000BHP
1. to namještanje glasnoće u postavkama ili u mp3 pleyeru?
ako misliš na postavke, onda zaboravi. ako misliš na mp3 player, onda si instaliraj LCG jukebox
2. e to ti je nemoguće, jer su slušalice antena! pa bez slušalica nemožeš slušati radio
3. opet preporučujem LCG jukebox
A evo ti link za download LCH jukeboxa
http://www.4shared.com/file/95629380...kebog_217.html
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Probaj sa RealVNC-om radi preko wi-fi puno bolje riješenje nego BT
Meni radi savršeno možeš sa bilo kojeg mjesta u kući a i šire upravljati kompjuterom meni je to jedna od najkorisnijih aplikacija za symbian
realvnc
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
da li neko zna gdje mogu naci crack za lcg jukebox 2.40 ili 2.30..obje verzije sam probao i traze net verifikaciju key-a..![]()
Richard B. Riddick
Nissan Skyline GT-R R34 V-Spec II Nismo Twin Turbo LS1 W12 2000BHP
je li postoji neki program koji bi mi omogućija da mogu vidit sat u vrhu ekrana dok san npr u galeriji (onako kako ima SE)
molia bi link, ali sam naziv programa bi mi dobro dosa.
i je li ko ima marlbe maze najnoviju i full verziju.
hvala unaprid
Nisam našao na forumu pa da pitam ovdje.
Trebala bi mi karta New Yorka i aplikacija koja ide uz to za N95. Negdje sam pročitao da TomTom ima City Guide New York. Ima kakve šanse da toi negdje nabavim?
Imaš Google maps (ali ti je potreban internet) i imaš Nokia Maps gdje moraš skinut mapu unaprijed da ju možeš koristit. Upali onaj Nokia Map Uploader i tamo če ti se izlistat sve karte Europe, Amerike, Afrike, te možeš skinut i mape države.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
trebam program sa kojim cu moci zabraniti dolazne sms i pozive. ali da radi na FP2. nokia n 85.
Ja mislim da ti radi Best Blacklist FREE
pozdav svima
izvinjavam se unaprijed ako je vec bilo,ja nisam nasao, ali trebao bih Quickoffice za N78,hitno mi je
hvala i all the best![]()
Zadnji uredio z1010 : 01-04-2009 u 15:48
= Citat =:
Originally Posted by z1010
trebam program sa kojim cu moci zabraniti dolazne sms i pozive. ali da radi na FP2. nokia n 85.
makec 994:
Ja mislim da ti radi Best Blacklist FREE
Nokia 3310--->Simens M55--->SE T630--->SE K750---> E51---> N96
probao upravo i ne radi. zna li netko neki drugi?
Zadnji uredio z1010 : 01-04-2009 u 16:00
imam na mobitelu divix player s60_3rd_v0.91 i danas kad sam htio nesto vidjeti javlja mi da je izasla nova verzija i nemogu vise gledati sa tim playerom... koja je nova verzija izasla i gdje je mogu skinuti... ili moze na pm...
Trebao bih core player v1.30 crackirani za N95 8GB. Unaprijed hvala!
Ima ko rock-n-scroll verziju za Nokiu N96. To je future pack 2.
I ako tko ima marble maze 1.70.4 za N96 ali neku crackanu.
Treba mi: VirtualKey za dodatnu tipkovnicu u programima, ovdje http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=61606 je napisano da se za garmin treba instalirati jer nedostaju tipke pa bi mi to možda pomoglo u m-zabi jer njihov (zagrebačka banka) software ne podržava touch screen a meni treba da se mogu kretati po izbornicima.
Ili neki drugi program da radi istu stvar.
![]()
+++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++
Evo ti X-plore v1.30 http://rapidshare.com/files/21863428...igned.rar.html
Ima ko program KillMe za N96
Zadnji uredio SCMedia : 07-04-2009 u 22:31
Dali postoji program gore navedeni koji radi na n96 ili neka alternativa??
znam da n96 ima autorotaciju ali ja hocu da mi se okrene za 270stupnjeva
ekran , onako kao sto bude dok se igraju n-gage igre....
tnx
Jel ima neko neki "Games Pack", ali da su igre u .sis formatu. Nasao sam jednu, mislim da se zvala nesto crash 3d neka trkaca igra.
Bookmarks