kolko znam i kod vipa moze biti Carnet bez pretplate. za Tmobalj neam pojma dal ide preko Carneta (cini mi se da yok).
radijska se placa za svaku pretplatu.
a najbolje ti je potraziti na njihovim stranicama sve informacije.
eto posto mi je ovo prilicno novo, a treba mi.... razmisljam koji da uzmem.
koji je najpovoljniji recimo na ugovor od godine dana ili ako moze i bez ugovora?
cini mi se da u tele2 moze bit i bez ugovora... da li se na standardnu cijenu placa jos i radijska frekvencija i ima li jos sto da se placa?
koji je "signal" najkvalitetniji? vip mi je nekako najmanje simpatican....
ovaj tele2 cini mi se nekako najpovoljniji....?
+upisala sam dalje faks i dobila carnet acc, no mogu li to negdje na nekim njihovim stranicama provjerit jer mi taj acc valja, sjecam se kad sam ga prije imala da sam imala nekih problema sa njim?
Zadnji uredio malena : 05-04-2009 u 12:22
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
kolko znam i kod vipa moze biti Carnet bez pretplate. za Tmobalj neam pojma dal ide preko Carneta (cini mi se da yok).
radijska se placa za svaku pretplatu.
a najbolje ti je potraziti na njihovim stranicama sve informacije.
dobar grah daleko se čuje
ide i tmobile, izgleda da je to nekaj new...nemrem nac kod vipa da je nema ugovora....
evo dvoumim se izmedu tele2 i simpe
tele2 65kn 1gb, a simpa 50kn 500mb, samo sto stick kosta 200kn na ugovor, a kod simpe ne... a i taj uredaj imam....
http://www.tele2.hr/tele2_carnet_mobilni_internet.html
http://www.t-mobile.hr/stick2carnet/...ck2carnet.html
Zadnji uredio malena : 05-04-2009 u 14:05
Koliko znam, TELE2 je takodjer na ugovor, ne moze bez toga.
Inace je TELE2 osjetno najpovoljniji, ali takodjer ima i najmanju pokrivenost...
U ZG ce ti sigurno radit, ali dalje - tko zna...
Takodjer, ne znam kako te fore rade u roamingu (ako ti je to bitno).
VIP i TM bi mogli imati tu opciju (doduse po znatno skupljoj tarifi, naravno), ali TELE2 je (zasad) nema...
A fora je da kad negdje nema TELE2 signala, prebacuje se na TM mrezu, a to se racuna pod roaming...
Sto se tice provjere CARNet accounta: https://tele2.carnet.hr/service.php
Nema veze sto je to stranica za TELE2, provjera accounta je ista za sve operatere.
Uglavnom, upisi svoj user i pass, dolje bi ti onda trebalo pisati da je spajanje s tvojim acc-om dopusteno.
Ne prolazi autentikacija!
Upisali ste neispravnu korisničku oznaku ili zaporku.
to mi pise kad se pokusam ulogirat... dobila sam na faksu username i pass. i sad jel to do faksa ili do carneta?
da razmisljam da uzmem taj tmobile.... nekako mi je on No.1
Ovo sto si ti napisala 50kn za 500Mb ti je takodjer pretplata (Simpa nema opciju sa carnetom)
I poredak ti je ovakav:
t-mobile 500Mb 50kn (+10kn radijeske frekvencije)
VIP 500Mb 45,50kn (+10kn)
Tele2 1Gb 65kn (+10kn)
Jedino ti VIP ima prepaid+carnet gdje je 1Mb=0,50kn
Ovaj USB modem sto dobije sa VIPme ili Simpa internet paketom te kosta 150kn i njega mozes otkljucati za cca 15eura i onda mozes uzeti bilo kojeg operatera.
Zadnji uredio 10aLEX : 05-04-2009 u 19:43
ma da krivo sam napisala, imam simpa internet i znam za tu opciju al misla sam prec na pretplatu jer mi je ovdje 100mb=100kn i to mi je definitivno najskuplja opcija.
dakle, misla sam na pretplatu.
koja je razlika kod vipa izmedu vipme carneta i vip mobile carneta?
da tele2 je najeftiniji ali ravilov rece da pokrivenost i nije bas dobra zasad, a meni taj net treba diljem cijele rh![]()
Pogledaj odgovor gore, malo sam ga promjenio, sada bi trebalo biti jasnije :-)
Dosta je velika razlika izmedju VIP prepaida i pretplate ako racunas prepaid 1Mb=0,50kn a ovdje ti je 500Mb=55,50kn (uracunata radij.frekvencija)
I Tele2 ima Carnet
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Na ovoj stranici:
http://www.dc-unlocker.com/
Skines program koji prepozna koji je model, uplatis preko paypala 15eura i on ti za sekundu ga otkljuca.
zapravo jedino uz tmobile nemoram ekstra placat taj usb?
@malena
Vidim da ti ides onom logikom bolje potpisati ugovor na 24mjeseca nego dati 150kn odmah (za USB modem)! Zao mi je ali valjda ces jednog dana shvatiti da ti to sve njima platis![]()
gledam da mi mjesecno ispadne sto manja svota na racunu - ako uzmem pretplatu a to je tmobile (bio bi vip da ne moram uzimat stick), dosta mi je 500mb kad doma imam internet i ovo mi je zapravo samo za silu, kad nekud idem.
postoji li neki program koji mi pokazuje ,dok sam spojen na internet, koliko prometa trošim.
DU meter, NETmeter
Bookmarks