Ja volim gledati seije na mobu, pa mi treba stereo, i onda priključim te zvučnike. Isto ne volim previše slušalice. I za muziku isto koristim, zvuk je odličan. Samo što je mobitel K770.
Volim slušati glazbu na zvučnike a ne na slušalice.Pošto vjerojatno kupujem w890 a čuo sam da ima slab zvuk na zvučnike zanima me da li se isplati kupovati dodatne zvučnike kao ove http://www.seguintech.com.mx/eshop/c...ges/mps-70.jpg.
Da li su oni stereo i da li će zvuk biti bolji na njih i ako možete preporučite alternative.
hvala
Ja volim gledati seije na mobu, pa mi treba stereo, i onda priključim te zvučnike. Isto ne volim previše slušalice. I za muziku isto koristim, zvuk je odličan. Samo što je mobitel K770.
Slabi su ovi zvučnici, ja sam ih imao i poklonio.
Bolje ih spoji na malo bolje zvučnike, tipa 2.1, 5.1 od kompa.
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
ima neki nastavak ili nesto za spojit na jack od mobitela zvucnike za npr.za komp? ili kucna radnja?
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Sve Walkman slusalice su od dva dijela sastavljene: adapter na 3,5mm + slusalice
@microhard,
Ima toga i za kupiti (taj adapter), a i vec duze postoji ova tema gdje je sve objasnjeno...
ok, hvala..idem u kupovinu
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
dummy pitanje:ima li štete ako se na originalni adapter od SE spoje zvučnici od kompa koji se spoje u struju
naravno da nema štete,isto kao da pitas ima li stete za komp ako na njega umjesto tih zvucnika spojis slusalice![]()
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
zato sam i rekao da je dummy pitanje
Bookmarks