Nadogradi softver pa onda reci da li je isto.
imam Sony ericcsson G502 i signal u zatvorenom prostoru prekida.Mislio sam da je to do VIP mreze ali ista stvar i sa T-Comom.
Dali je to nepopravljiva mana tih G502 modela ili bi to rjesio nadogradnjom softvera.
Da napomenem da sam sa prijasnjim mobitelima imao maksimum signal u sobi
Nadogradi softver pa onda reci da li je isto.
problem je u tome sto sam ga unlockao i dobio lock code u slucaju da ga opet moram poslat u servis zakljucanog na VIP.
E sad sam cuo da kad se nadogradi softre da se izmjeni CID U 53 pa onda mozda nece da vrijedi lock kode i gubim garanciju i nemogu ga poslat u servis
Ne upgejdas ga seusom nego A2 uploaderom .cisti fs,main, i custom.
For the hoven lands...
Osim toga, kao sto sam vec pisao, lock je u GDFS-u, a to ne bi smjelo imati veze sa CID-om.
Drugim rijecima, unlock code bi ti trebao i dalje vrijediti.
Znaci ako sad idem SEUSom upgradati firmware,(mislim da mu je generic fw u njemu bio ne brandiran),i dobijem CID52--->CID53 i problem sa signalom ostane mogu da mu ukucan kod za ponovno zakljucavanje na VIP i da mi bude valjan.
Ali ako se tu nitko nije javio sa tim problemom mozda se ne radi o greski u softweru jer bi ih se mnogo javilo da imaju taj problem.Mozda najbolje odmah u servis i cekat mob 2 mjeseca![]()
CID53 postoji samo na DB2020 mobitlima, a G502 je DB3150. Makar, kako ga god flashas, pošto je otključan kodom, možeš ga i zaključat.
Bookmarks