mogel bi i ja,vele moji doma da sam ja roden za unistavanje stavri
devastiranje kao stemanje, razbijanje, hiltica????
evo mene u pomoc![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
mogel bi i ja,vele moji doma da sam ja roden za unistavanje stavri
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
kako sam zivcan...jbt tek sad sazno da danas moram u skolu........zbog nekih idiota koji neznaju napraviti raspored....
....laku noc svim forumašicama i forumašima.....
![]()
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
došao s posla...
pogledat kaj ima novog otkad me nije bilo, pa lagano na spavanje...
laku noć...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
jutro svima......krećem, idem, žurim, ili spaavam neznam ni sam, čeka me puno posla. Pozdrav![]()
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Razmišljam o onom od jučer, samo još ozbiljnije.
Ni ja...
OnTopic: Ljudi pomagajte, podforum usporedbe modela čeka na vas![]()
Odo čistit la casa![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
ustao sam,podrignuo se po pivi,stara me poslala u ducan,oprao auto i sad neznam kaj bi,da idem spat ili da idem nešt rastepsti? hm...
To nije sad vu trendu"
probudila me poruka da moram doći ranije na posao...
nije dobro...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Zbrajam budžet za novi mob... Ajde, malo se promjenio raspored...
Bio frendu pomoc nesto razbijat oko kuce. Zvao sam Lunu,al se ne javlja,a ona bi kao razbijala...Sad sam ja razbijen...
![]()
glava me boli...mislim da idem na spavanje...laku noc...
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Trebalo bi izac,a jos me malo vrti vino od danas sta sam nasuo u probavni sustav...
Probat cu s vodkom-Bitter malo dezinficirat želučane tegobe,pa kud puklo...
zdravPo!![]()
dosao doma,opet pijan,nebi vise smjel piti,nebo je žuto sunve je blu
To nije sad vu trendu"
došao doma s posla...
sutra osvajanje vinkovaca...
see ya...![]()
jutro..
ide se polako za vinkovce...
vidimo se...
pozz
![]()
Probudio se u 11 s najboljom namjerom da pogledam formule al nedaj bože... Ludi Indonežani neznaju šta znači nedjelja i zaljepili mi se na skype i gnjave.. Maloprije doručkovao, još nisam bio u wc-u i odgodio kafu za popodne![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Sinoć tulumario...jutros došao, spavao do podne, onda roštilj, sad malo chillam, pa na neku kavicu![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Huh.
Prvo sam mislio "super, X je nasao posao!", ali sad vise nisam siguran u to...
OT: Bio jucer na rodjendanu, uz dobrovoljne pive i bambuse podmetnuli mi i neki domaci pelin... Zato se probudio tek prije 15-tak min (budio sam se i prije ali je previse bolila glava, pa sam samo nastavio kunjat).
Polako krećem na tekmu.
NEDAMO VARTEKS!!111
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Došao s relacije Sesvete- Jarun- Sesvete.
Otpala mi guzica.
Čudim se kako me ne bole noge.
Iznenadio se (ugodno) kako puno ljudi vozi po gradu bicikle...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks