pokusaj sa novim driverima za zvučnu.....ako je dobro priključeno.....ako je uopče u dobar ulaz ili izlaz priključen........očisti taj tu "rupu" di si ga priključio.....
Imam s woofere i kad ih prikljucim lagano krci iz njih ali zvuka ima. Kako mogu rjesit problem ? na predhodnom kompu koji je bio slabije konf nije krcalo
pokusaj sa novim driverima za zvučnu.....ako je dobro priključeno.....ako je uopče u dobar ulaz ili izlaz priključen........očisti taj tu "rupu" di si ga priključio.....
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
Onda previše pojačavaš, kakvi su to sound woferi, koji model daj neku sliku ili nešto da se može identificirati
Odi u sound devices i navij glasnocu na maksimalno,a woofer smanji,ili obrnuto,ovo vamo smanji,a navij woofer. To se desava s wooferima koje goni nekakvo pojacalo,imam takav slucaj u autu,al nije zabrinjavajuce koliko kod tebe. I promijeni sound šemu na 5 + 1. Najvjerojatnije ti je ostalo na stereo speakers...
pa kad covjek kaze da mu na prethodnom racunaru nije krcalo ne bi smjelo ni na ovom!!
aaa svakako poslusaj savjet od Smuchac-a!!!
###1410989180026
dobijaš masu negdje...........tako ima i ja obićnu zvučnu i koristim 2+1 zvučnike kad spojim 5+1.ono zuje.čim pojačam neka krčanja ,ali kad ih nekad spojim na mp3....ćist zvuk uopće ne krći,,,,,,, tako da pogledaš možda je masa upitanju.....
I ja imam problem sa pucketanjem ali satelita ne woofera (možda misliš na satelite kad govoriš u množini). Ako je problem kao i kod mene i ako se radi o x530 5.1 sustavu tada je problem smeće od integriranog zvuka na matičnoj.
Na starom kompu imam Creative Audigy2ZS i nikakvih krčanja ni pucketanja nije bilo dok na novom gdje koristim integrirani zvuk pucketanje zna bit toliko iritantno da isključim zvučnike. Matična nije jeftikaner - bila je skoro 1000kn tj. iz višeg srednjeg razreda (ako se tako može klasificirati). Iako se radi o PC zvučnicima čuje se i razlika u kvaliteti zvuka - zato ozbiljnorazmišljam da ubacim zvučnu iz starog u novi PC.
Ako na starom kompu imaš nezavisnu zvučnu karticu probaj je ubacit u novi i spojiti zvučnike (ako smiješ zbog garancije otvarat). Ako nema pucketanja znači da je kriv loš integrirani zvuk.
jao te integrirane zvučne su stvarno loše, radije da stave stereo kvalitetan nego 5.1 za k...c, za takve slucajeve ja imam u starom kompu creative karticu.
pitanje krcanja ti je bilo i meni, u istom slučaju ko i tvojem, dok upalim pucketanje, a pojačam nema, ja sam to ovako skužio, probaj potenciometar di se pojačava malo ljevo-desno, dal vidiš hoće li još, ja sam to tako razmrdo, al obavezno očisti rupu, odn onaj zeleni jack, da nema prašine...ako ti već na drugom kompu radi moglo bi to biti problem..
e da...samo ispravljam, nije sound woofer nego subwoofer![]()
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Bookmarks