Definitivno Fuji. Jedan od boljih aparata u klasi.
Kupujem za rodjendan frendici,koja voli slikat, fotic (trenutno ima neku ciglu s 4 Mpix)
ne mislim dat vise od 100 Eur.
u najuzem izboru su mi Fuji Finepix J100 i Olympus Mju 1040 obadva crni i po 10 Mpix.
sad koji od njih zapravo vrijedi tih 100 Eur,tj. koji ce najbolje sluzit svrsi?
ima li netko mozda ovakav fotic pa da podijeli iskustva
Zadnji uredio Bimbi : 30-03-2009 u 12:01
Definitivno Fuji. Jedan od boljih aparata u klasi.
"Cigla" od 4 MP nije nužno lošija od dva modela koja si naveo, ovosi o kakvoj se "cigli" radi.
Stoga ako doista voli fotografirati i ima odredjene zahtjeve prema foto aparatu, mozda mozes i promasiti kupnjom modela kakve si predlozio.
Ako si je pak konzultirao i znas da bi bila zadovoljna karakteristikama koje joj moze ponuditi klasa aparata iz koje si predlozio modele, ne igra veliku razliku koji ces od dva navedena odabrati.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
radi se o nekom ogromnom medionu.
nego kupio sam ipak Olympus mju 1040 + 2 GB M xD kartica i kostalo me 110 Eur
cak i ako je i mozda malo losiji od Fuji J100 po nekim karakteristikama,barem je predivan
ionao neke karakteristike i nisu bitne,moja frendica slika onako iz zabava sve i svasta![]()
Bookmarks