odakle si skidao? moze biti da nisi dobro skinuo mislim sad da nisi do kraja skinuo...ili da je file jednostavno neki ostecen!!!
daj nekome dvd neka isproba na nekom drugom racunaru...pa ces znati vise!
Naime, želim staviti Win 7 build 7057 na komp. Spržim image na DVD-RW. Sredim ja boot priority, bla bla... Pokrenem instalaciju, izaberem jezik te mi se pojavi "Setup is starting..." i tako ostane. Miše se vrti (ona plava kružnica), ali HDD miruje, kao i DVD-ROM (ne svijetle)... Što bi mogao biti problem? Trenutno imam na kompu Win XP SP3 i Win 7 build 7000...
Hvala!
odakle si skidao? moze biti da nisi dobro skinuo mislim sad da nisi do kraja skinuo...ili da je file jednostavno neki ostecen!!!
daj nekome dvd neka isproba na nekom drugom racunaru...pa ces znati vise!
###1410989180026
A onda je očito build takav..
Bilo je govora po Bugovim stranicama i po forumima da je taj build 7057 navodno RC (kako su pisali i po torrentima i ostalim stranicama di je bio moguć download)
od Majkrosofta nema nikakve službene potvrde, a i bili bi obavješteni.
Ali lako moguće da je upravo taj build RC..al očito ima neke greške jer je vjerojatno "procurio" prije vremena..
To je moje mišljenje, eh sad jel je stvarno tak il nije, nemam pojma
Ja trenutno imam build 7000 i mislim da ću ipak pričekat službenu obavjest Majkrosofta za RC
greetings
Svi mi imamo VREMENSKI STROJ:
u PROŠLOST nas nose sjećanja
u BUDUĆNOST nas nose snovi CLICK HERE Thx
pa možda makni prvo taj xp mislim to je preporuka pošto je najbolje imati samo jedan os a ne dva..
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Sad pržim build 7068, pa čemo vidjeti....
mogao si probati instalirati ga iz windowsa, inace ja sam ga imo i sa instalacijom nikakvih problema a skinut preko torrenta
Ma, nema veze, stavio sam build 7068...
Također, s njim sam imao problema, ali kada sam ga spržil na DVD-R (znači, ne na izbrisivi), nemam problema...
Hvala na pomoći!
kad se ocekuje final verzija?
###1410989180026
krajem godine. (sto ste se raspisali u ovoj temu, ima vec tema o Win7)
iPhone 5s 16 GB
instaliro Microsoft Windows 7 Build 7048 x64 i imam problem, nakon instalacije, dode do samog starta windowsa u desnom cosku se vidi verzija i onaj teks kaj pise, i neocitava dalje.jednostavno stane i to je to...
ceko sat vremena nazalost nista se ne dogada, samo stoji, disk ne blica ni dvd...
ima ko rjesenje?
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
probo sam instalirat...i opet nista...stoji li ga stoji
You Hack me!
Instalirao sam win7 na 10-15 pceva do sad i nikada nisam imao problema.
Prži image sa PowerISO programom, minimalna brzina.
RC ce biti dostupan u svibnju.
pržim power isom amo baš sve, na x4 mozda problem radi dvd+r?
You Hack me!
Svi mi imamo VREMENSKI STROJ:
u PROŠLOST nas nose sjećanja
u BUDUĆNOST nas nose snovi CLICK HERE Thx
skinuo ga s torrentleecha i svi vele da im radi...al probat cu sa nekom drugom buil vetzijom pa cu vidjet...
You Hack me!
Dakle,skinuo sam neki dan Microsoft Windows 7 BUILD 7057 RC1 x86
Imao sam nesto vremena danas,pa sam zaprzio u kombinaciji s Daemon tools na DVD,i strpao ga u DVD,boot s njega i on nesto radi...
Onda se pojavila ona pozadina i miš,i ne mrda 20 minuta. Izbacim DVD,vratim ga nazad,on zavrti i da mi da odaberem jezik,drzavu,blabla,i stisnem install now. Zatim pise Instalation starting,ili sta je vec,i to je to. 0 bodova. DVD je u smeću,Xp on the road again i amen (do daljnjega)...
...a odakle si skidao (torrent, forum...)... ja prvo bacim oko na komentare u vezi softwarea kojeg skidam pa tek onda krećem u akciju...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Skinuo sam s jednog jakog foruma,s kojeg sam dosad dosta toga skidao,i sve je bilo ok. Ovo sad me iznenadilo. Nije ni cudo,jer je najednom izletilo masu beta verzija i slicno... Mozda opet skinem,al tek kad izade finalna verzija...
meni ne baci kod same instalacije vec kod podizanja sistema, i pojavi se u desnom cosku ekrana windows 7 bulid verzija, i stoji nis ne radi ne vrti dvd, ni hdd ne blinka, tak sat vremena nista, dulje mi se nije dalo cekat...
a kad hocu pokrenut safe mod javi da nemože pokrenut safe mod radi toga što instalacija nije završena, da pokrenemo ponovno računalo te da nastavim instalaciju...
probal par puta ponovno i nista, najvjerojatnije do samog torrenta da ne valja, mada mi je to cudno zato kaj svi komentiraju da je sve ok, da su noramlno instalirali...
preko 40 postova, a ni jedan post greška
You Hack me!
Evo, i meni se to desilo...
Prije restarta kompa mi se Windows Explorer zamrzo...
Izbrisao sam svoj user account i stavio novi.... i sve 5...
ja sam imo problem sa 7 kada istaliram Winodws Live...automatski sve zastopa iii nisam uspio pronaci rijesenje!!!
###1410989180026
Bookmarks