Ovako slider
a poklopac nezna pokusaj ubacit neke tanke gumice ispod ali moraju biti jako tanke
ili nosi na servis
Imam nokiu N96 pa se malo rasklimala, dobro nije baš malo slide klapa ko lud, a plastični poklopac baterije škripi toliko da me stvarno iritira kad uzmem taj mob u ruke. Ako ima ko kakvo riješenje, nek javi.
Ovako slider
a poklopac nezna pokusaj ubacit neke tanke gumice ispod ali moraju biti jako tanke
ili nosi na servis
To ti je cijena koju si prihvatio kupnjom n96. A kad je mobitel apsolutno cijeli od plastike i to još jako nekvalitetne onda dobiješ n96
@Shogun: Link je za slider N95-ice!
@Music-cro: Nije istina, svaki slider ti se rasklima drzanjem u džepu di je pod pritiskom. A i normalno ti je da se slider mobitela malo klima.
@SCMedia: Odnesi mobitel u Mobis, u roku keks ga malo zategnu i nema škripanja više (što se tiče slida). Tak je meni bilo, gornji desni kut mi je "udarao" u drugi dio tijela mobitela i to me iritiralo jako pa sam skupio volje otić do mobisa i u 2 dana su mi ga riješili. Sada šljaka.
A za poklopac nema nade. Morat češ trpit.:
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Bookmarks