Ljudi jel mi itko može reći 100%, naime pročitao sam ovaj post par puta i na kraju imam par pitanja vezana za ubijanje onog procesa TSRautostart.exe, naime preimenovao sam onaj Cardruner.dll u Cardruner.dlo i zanima me trebam li još šta napraviti da mi se ovaj TSRautostart.exe ne biha sam palio, ako trebam molim Vas šta trebam i kako!!!!
hvala puno, napravio sam sve to sada imam jedno dummy pitanje Kako ću znati je li mi se pokreće autostart? Jel trebam instalirati neki program ili šta...???
hvala još jednom!!
pozdrav.. imam par pitanja u vezi e66.. dali ima nacina da se ugasi zvuk prilikom okidanja fotografije? di da si namjestim delivery report? mob kupljen u mobisu, vip kartica.. hvala
uđeš i poruke pa Options - Settings - Text messae - Receive report i staviš na Yesdi da si namjestim delivery report?
HC4L
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
e ovak,imam e66 star par mj.napravljen za rusko trziste,sve radi normalno,nema problema sa baterijom ni nicim.jedino kaj neznam kak doc do menia na hrvatskom???neda mi se sad sve citat,previse ste se raspisaliD doso sam do 8 stranice i odusto
![]()
pa ovako-stisni tipku (kucica je naslikana-da uđeš u meni) pa stisni tipku 5 pa opet tipku 5,pa ono prvo sto je oznaceno stisni sredisnju tipku (za potvrdu) pa opet ono sto je prvo oznaceno stisni sredisnja tipka (za potvrdu) pa sa tipkom dole se spusti za 4 i stisni opet sredisnju i ulazis u meni za jezike,prvo oznaceno je odabir jezika telefona a drugo jezika pisanja.
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
to bi išlo tako, ako ima uopće instaliran Hrv jezik na mobitel
Ako nema, onda ga slijedi promjena product code-a i update firmware-a
time će dobiti Hrv jezik...
A više o tome, mu piše u ovoj obavijesti
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Nema instaliran Hrv jezik.Hvala Ico.
Recite mi molim vas kako i gdje da podesim da poslje restarta iz normalnog zaslona opet dobijem normalni zaslon a ne aktivni ?
Zadnji uredio marta06 : 31-03-2009 u 19:19
Menu - Alati - Postavke - Općenito - Personalizacija - Početni zaslon - Početni zaslon - stavi na osnovni
ako misliš na to.
HC4L
Malo tesko pisem jer postam s moba ja pitam kako da mi taj obicni pocetni zaslo m ostane a ne da moram sama prebacivat
kada ga jednom prebaciš kako želiš tako i ostaje
HC4L
Spojim se na kucni wlan i mogu normalno surfati, ali ne mogu pregledavati filmove. Dakle, indeks i sl. Medutim, kad hocu na youtubu pogledati film onda me real player trazi da se povezem na posluzitelj. Prvo sam dopustio pa mi je otisao na net preko tele2. Onda sam u real playeru promijenio da mi ide preko kucog routera iliti wlana i opet nista. Sto mogu napraviti?
Jel ima kakve veze flash player? Kad želim pogledati na npr. 24sata neki video isječak onda mi kaže da nemam instaliran Flash player a kad ga krenem skinuti onda mi javi da nemam podržanu platformu???!!! Kaj da radim?
Bookmarks