pozdrav svima...
odbrojavam dana...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Postavio si zavjese- otpala mi ruka
Mrzim to.
Jutro![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Jutro...
Radim referat iz povijesti...
idemo u kinu sa goranom milićem![]()
http://www.index.hr/xmag/clanak/novo...as/427722.aspx
Idem u školu...
Pozz![]()
Wolfinjo, ides u one sangajske banke sperme, gdje ti sestre pomazu da...jel![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
došao iz firme...
danas laganini, navečer malo van...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
ahh kad bi i ja tako mogao....![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Izgubio sam korisnicko ime i lozinku za logiranje u Moj T-mobile,i vec pola sata pokusavam dobit bilo koje zivo bice gore u T-mobile-u,al da mu ***** mater,nema sanse. Valjda su zbog recesije otpustili sve agente (citaj operatere),jer koji god broj da zovem,samo ona supljaca brusi iz automata,i nigdje da mi ponudi razgovor sa operaterem. I sad da mi je nesto hitno,sta bi mogo napravit? Koje budale...![]()
Hm...
Teta na 098/1550 kaze da ako hocu pricati sa agentom, biram "0".
Nisam isao dalje jer mi ne treba agent, ali...![]()
eo u caffeu popio 10 piva taman sam![]()
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
To mi je reko i agent...
Ja slusam Winamp,i mob na razglasu i nista nisam skonto,pa sam im poslao mail da imaju dosta glup i primitivan automat sluzbe za korisnike i svasta nesto sam im natrpao unutra i ostavio broj da me zovu. Za 3 minute zvoni mob,izvinjavaju se,tamo/vamo,bla bla....Uglavnom taj njihov agenat Sleđ Čekić je reko da stvarno jest taj avtomat malo u brokenu,al eto,sad znam za ubuduce sta treba napravit, i dobio sam sta sam trazio...
OT: Zajebavam agente...![]()
došao doma...
večeras lom...
tražite me ispod šanka...![]()
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Došao iz škole.
Smuchac- ako ti još treba, dam ti ja svoje (ionako ne koristim baš previše), jedino što će pisati da sam ja poslao
Sutra moram naučiti povijest.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
@xlr,
Eto vidis, kad ti neces u ZG, ZG se polako seli k tebi.![]()
Ma dobro... Ostatak HR.![]()
Bookmarks