A gdje ti je imenik lociran? OE, Outlook, Address book, ili?
Forumaš godine :)
hvala vam na pomoći al u međuvremenu sam uspio riješit imenik preko google contacts, tako napravio kontakte i onda samo ih ''povukao'' preko itunesa, e sad ono što mi najviše i treba, a to je da nabavim program za snimanje vide-a, skinio sam neki iphone recorder, al neznam kako ga prebacit koristeći itunes jer gore u tabovima nemam opciju Application, jel ima možda kakve veze što je soft na iphone-u 1.0.2??
točan podatak teško da se može saznat, jer svaki tjedan ode bar po 5 komada u jednom centru, i to sve ljudi uzimaju na pretplatu i prodavaju dalje![]()
kažem ti, to je teško da se može saznat, jedino da ideš od centra do centra i pitaš kolko su prodali prethodni mjesec i sl., mogu pitat frenda koji radi u tcomu kolko je prodano tu kod nas u vukovaru, mada nevjerujem da je više od 20kom![]()
ok ... pomislio sam da je možda netko iz T-Mobile nekog mgmt dijela na forumu pa da ima te zbirne brojke i smije tj. želi ih tu okvirno spomenut...
jedan prodajni centar u Vukovaru - meni brojka ne bi bila zanimljiva, al ti napiši ako ti se piše
rekao bih da konstantno prodaju po par komada, al konstantno... potražnje ima, sad, je li očekivana u odnosu na T-Mobile planove to je drugo pitanje
iPhone=usability class of its own... I'm lovin' it
jel se mogu sinhronizirati mailovi sa kompa (radi se o mailovima u outlooku) na iphone?
Pitanjce:čini mi se da je iPhone snižen - što mislite, koju opciju se sad najbolje isplati uzeti?
Pa zavisno koliko razgovaraš
Ali fakat je sad puno povoljnije nego prije.
Ako ne visiš cijeli dan na mobu tarifa će ti pokriti gotovo sve. Možda ćeš imati mali dodatni trošak uz plaćanje tarife, ali to je neznatno.
Inače, nemam iPhone, ali ima frend. Ono što je zakon je spajanje na web i surfanje i naravno multimedija.
Da li su na iPhone- u (npr. 2G) česti kvarovi.
Kupio bih preko oglasnika- pa me strah ako se nešto pokvari da popravak skupo platim.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Kakvog mi je frend kupio mogu ti rec da 2g svašta može preživjet![]()
Jel mi može netko objasniti šta je to baseband ?
Onda se neznas koristiti sa GOOGLE
http://www.google.hr/search?hl=hr&ei...seband&spell=1
koliko bi koštao u Hrv iphone sa pokidanim ekranom
mozda 500 kuna ..
Ljudi pomoc kako da napravim racun bez kreditne kartice?Racun mi treba samo zbog Freeware aplikacija.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Bilo je već nekoliko puta ali nema veze.
Uđeš u iTunese, otvoriš bilo koju aplikaciju koja se plaća i klikneš na nju kao da ćeš ju skinuti. Dolje u dnu ekrana izabereš npr. United Kingdom. Zatim će ti reći da nemaš napravljen account te slijediš upute. Kod stavke za plaćanje će ti pored ponuđenih kartica biti opcija da ne moraš platiti i to je sve.
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Zadnji uredio Author : 23-04-2009 u 17:21
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
da, i ja se mučim s tim.
probao sam više verzija iTunesa - od 7.5 do ovih novih.
prvo sam fulao - napravio sam account bez kreditne al za hrvatsku verziju, a sad ne uspijevam to isto za američku. ni bilo koju drugu, jer ne nudi opciju bez kartice. čak ni paypal ne funkcionira jer mora bit vezan uz račun ili karticu z SAD-a.![]()
evo ja iskreno nemam pojma na koju foru sam ovo izveo, al uspio sam.
kliknuo na besplatnu aplikaciju i otiso na create new account, a opcija bez kreditne mi se pojavila tek kad sam unio sve podatke i kad mi je javilo da mi kartica nije iz SAD-a....
Bookmarks