Ili instaliraj nanovo drugu verziju,ili istu skini s nekog drugog mijesta,jer postoji mogucnost da instalacija ima gresku u sebi. Takoder provjeri taj account da nije ogranicen,jer kako vidim,s jednog accounta sve stima,a drugi zeza...
Imam problem i nadam se da netko zna rjesenje.
Dakle nekad mi se samim pokretanjem ofiice zbrejka, vrti se onaj pjescani sat u beskonacnost. Nekad kada odem na new mail u outlooku (vjerojatno on dize word za novu poruku),. A nekad se pokrene normalno ali kada odem na insert- symbol ista stvar.
E sad... pokusao sam reinstalirati i opet sve isto. Repair sve isto..
Zanimljivo je da kada se logiram na drugog usera nemam tih problema.
Isto tako imam neki program koji koristim za posao i ista stvar se desava pri pokretanju. Pod drugim userom najnormalnije radi.
E sad... Taj prigram se kao pokrece par minuta i onda kao javlja da se ne moze pokrenut i da probam reinstallat. ali nista. No i nakon sto se on kao ugasi, pod processes se on i dalje vrti.
Ima netko kakvu ideju?
Svchost ili tako nesto?
Virusa nema, imam konstatno avg
sucker love I always find, someone to bruise and leave behind
Ili instaliraj nanovo drugu verziju,ili istu skini s nekog drugog mijesta,jer postoji mogucnost da instalacija ima gresku u sebi. Takoder provjeri taj account da nije ogranicen,jer kako vidim,s jednog accounta sve stima,a drugi zeza...
Previse pokrenutih procesa,preoptercena radna memorija....nista vise
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Nazalost nista od toga nije rijesilo problem. installao sam neku drugu verziju i nista. A procesi su identicni kod oba usera i oba su admini
sucker love I always find, someone to bruise and leave behind
Bookmarks