Simpa internet, VipMe broadband....
Dali postoji mogucnost da uzmem mobilni internet (t-mobileov web'n'walk ili tele2....) ali da nikakav ugovor ne potpisujem, znaci da uzmem onaj stick i karticu te koristim ko prepaid, znaci kad mi treba bon kupim i napunim karticu i trosim..... posto bi mi to trebalo samo povremeno ne isplati mi se potpisivat nikakav ugovor.... a i trebalo bi mi samo za provjerit mail i takve sitnice, nebi previse trosio....
Simpa internet, VipMe broadband....
...ne znam čemu tolike reklame na tv-u, internetu... + www.vipnet.hr + www.t-mobile.hr ...
...teško? Mislim da ne bi trebalo biti ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ja preporučujem VIPme usb stick jer vip ima fastnet program za kompresiju grafičkog sadržaja kojim se da uštedjeti nešto kuna.
Program VIP.fastnet možeš naći i skinuti na njihovoj web stranici www.vipnet.hr
A mozes uzeti i Tele2 osnovni paket bez pretplate (osim obaveznih 10kn drzavi za frekvenciju) i najjeftiniji je pogotovo od ovih VIPme i Simpa prepaid opcija gdje je 1Mb=1kn a kod Tele2 je 1Mb=0,49kn Ovo se moze uzeti bez ugovora, ako ti ne treba USB stick. A ako ti i treba USB stick uzmi bilo koji prepaid kod VIPa ili t-mobile za cca. 150kn i kad to potrosis otkljucas za ga za 15€ preko interneta i moze onda uzeti Tele2.
Kako otključaš usb stick preko interneta?
PREDATOR
http://www.dc-unlocker.com/
Skines, instaliras, platis 15€ za jedno otkljucavanje, kliknes "unlock", imas otkljucan stick. Sve skupa napravis za manje od 10min.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks