Trenutno sam na XP-u,iako veci dio vremena koristim linux,debian najcesce....Koristio sam i Mint,Fedoru,Ubuntu,Backtrack...i zasad se drzim debiana....
Windows xp
windows vista
windows7 beta
Koji operacijski sustav koristite? I koja je vaša preporuka.![]()
UPOZORENJE! POSJETI
MOJBLOG
Trenutno sam na XP-u,iako veci dio vremena koristim linux,debian najcesce....Koristio sam i Mint,Fedoru,Ubuntu,Backtrack...i zasad se drzim debiana....
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Ja već 4 mjeseca koristim vistu ultimate
UPOZORENJE! POSJETI
MOJBLOG
Ja sam na XP trenutno i cini mi se kao najstabilniji i najpouzdaniji sustav od svih, koristio sam vistu ultimate i nije me se baš dojmila..puno sporija od XP-a , barem meni i dosta nestabilna... znao sam bit i na linuxu, konkretno ubuntu... jebena stvar, jedino ima frke s driverima![]()
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
eXPerience...
Mada će kroz koji tjedan stavit Windows se7en
EDIT: dual boot win xp & win7
Zadnji uredio Mario92 : 26-03-2009 u 22:32
trenutno dual boot viste x64 i xp x86..probo i win 7 i nije mi nesto
Windows7 beta je dosta nestabilan ja kad sam ga isprobavo instaliram anivirus
kaspersky 2009 i sruši se sistem
UPOZORENJE! POSJETI
MOJBLOG
xp sp3 koristim dok ne izađe win7 stabilna verzija....
![]()
win 7 do sad najstabilniji os koji sam koristio iako je u beta fazi
Windows 7 beta je dosta brz i stabilan ali dok ne izađe konačna verzija nije to to
ima propusta,ima ih i u finalnim verzijama ali znatno manje i to se može riješiti updateovima i patchevima može i u beta ali ja više volim finalne verzije sistema.Za sad je najbolji windows xp ma da ja još koristim vistu
windows xp mi je bolji i stabilniji![]()
UPOZORENJE! POSJETI
MOJBLOG
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
od 1. mjeseca sam na visti x86. Kad se pogasi pola servisa, a među njima i superfetch (to obavezno gasite), vista radi perfektno i uzima 600 mb memorije sa svim potrebnim programima (office, playeri, programi za obradu slika i ostale gluposti) i sa tweak programima i redovitim održavanjem (čišćenje registry_a i ostalo). Fakat nemam ama baš nikakvih zamjerki.
A Win 7 zasad otpada kolko god bio brz i stabilan, jer ipak je to beta verzija![]()
CARpeDiem*
UPOZORENJE! POSJETI
MOJBLOG
bas sam neki dan stavio post pod temu windows 7, mene je ugodno iznenadia po stabilnosti, zahtjevima u stanju mirovanja i uglavnom po svemu. koristim ga vise od mjesec dana nikakvih problema
computer freak
WinXP SP3 vise od 2 godine, bilo je povremenih prelaza na vistu i sedmicu....no nije 7 jos sto bi trebala biti
###1410989180026
Evo ja sam instaliro windows xp sp3
UPOZORENJE! POSJETI
MOJBLOG
Windows XP SP3
Jedno vrijeme sam koristio Ubuntu koji mi se jako svidio, ali nedostatak igara me "primorao" na XP
Uglavnom, ako netko ne koristi igre- Ubuntu (možda neki drugi Linux- ja sam samo ovaj isprobao) mi se čini savršeniom izborom.
Nije ni toliko kompliciran koliko svi govore (makar nisam ja neke napredne funkcije koristio, ali malo ljudi ih koristi).
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ja imam dualboot ubuntu i win7
iako 99,9% vremena koristim ubuntu![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Triple-boot Vista Ultimate x64 + Windows 7 x64 + Ubuntu 8.10...Vista mi je primarna, Windows 7 je za testiranje, a Ubuntu je sekundarni OS (ako se Vista zafrka da mogu popravit ili normalno koristit ako mi za što treba![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
...od nedavno dualboot Win XP SP2+ Vista ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Pa-pa Windows 7, vidimo se dok budete full verzija...
Trenutno imam Vistu (barem nešto slično sedmici)
Isprobao Win 7, zadovoljan s onima što radi, kako radi, ali je previše bilo stvari koje ne rade uopće. Sad sam na Win XP SP2, a kad izađe Vista SP2, onda ću razmisliti o prelasku.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Bookmarks