I jos malo pa je Windows 7 instaliran...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Hahaha ova je dobra F.E.A.R.
Jao..došo doma, pa ljepo oko 3 do Splita...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Doso s posla,i popdne idem riktat neku instalaciju kod jednog poznanika...
došao s posla...
sad lagano odmaranje, nadam se da neću morat raditi navečer...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
ja nemrem gledat serije na kompu, jerbo se previse navucem. k'o junkie. znam da ih imam jos, i jos i jos, i nemrem stat jednostavno s gledanjem.. tak da mi se nemali broj puta znalo desiti da u dva dana odgledam citavu sezonu necega..
pa sam odustala![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
ja sam shvatila da je vrag odnio salu kada sam ovo ljeto u manje od tjedan dana odgledala 4 sezone jedne serije, svaka sezona po 21-22 epizode u trajanju 45 minuta![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
e, rav, fala kaj si me podsjetio da za par sati opet moram tamo slusat to sve![]()
No prob, any time.
Znaci jos niste naucili sve detalje? Ts ts...
Sto ti drugo reci nego... UZIVAJ!![]()
Došao iz autoškole, speglao sve pokusne testove sa 100%. Al ću se na pravom ustrtarit i zveknut
EDIT: forum ima gumbiće na hrvatskom. Jbte, dugo me nije bilo![]()
Zadnji uredio ravilov : 26-03-2009 u 16:34
Danas:
Prošli posjet prije danas:
Kol'ko te tipke onda stoje?
Zadnji uredio .:TailS:. : 27-03-2009 u 20:21 Razlog: La_LuNA
2699 u Mikronisu![]()
Nisam te pitao za laptop, neg za vrijeme...
Ali dobro, buraz će me izljubit kad me vidi, samo zato što sam mu dao cijenu.
Znam, zafrkancija... Reci mu nek se predbilježi, kaže mi jedan od likova tamo da je potražnja nenormalna. Ja očekujem svog kroz max tjedan dana![]()
Kupovat će on za jedno pola godine.
Idem do Dafine
@Luna: Sreco, ja sam pogledao 7 sezona SG-1 za 7 dana. Pa mi reci jel to normalno. Ja mislim da jest![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks