Voajer![]()
![]()
samo vas promatram ...
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Voajer![]()
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ljudovi koji privatni servis u zagrebu ili zaprešiću je dobar
za mobitele.... trebam zamjeniti zvučnik....
inače idem na malešnicu u jedan servis... ali mi se nikak neda... nije
mi usput![]()
rav, to moraju proci svi koji se zene u crkvi.. i to je bas, onak - MORAJU!!
eto, upravo su me isprepadale curke s jednog drugog foruma (gdje obitavaju lude neuroticne udavace) da ce nas resetat pop, ono, deset zapovijedi napreskokce, vjerovanje..
mislim da se necu udat crkveno!
al znam da cu im napraviti scenu koju ce jos duuuugo dugo pamtiti!!
odo..
na fakin tecaj
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Doso strgan s treninga...
OT:
@ Luna: Kompliciras zivot s tim papilova tecajevima u kojima ti ispitu možjane (citaj mozak). Ozeni se (citaj udaj),i budi sretna,a drugo sve ******. Pojest ce te sve te ludosti jer te pratim vec neko vrijeme. Znam da si u oblacima,i to je super,al mislim da se previse lomis (znam da treba millijun stvari naštelit),a moze jednostavnije... But that's my opinion... (NHF)
EDIT: I ne zagorcavaj mi zivot s protivljenjem na racun pelješkog mosta jer cu te zatuć...(i mene zabole ona stvar i za njih i za most)
@ Šerif Volfinjo: Ako si imalo vješt s mobovima,lako ces ga promijenit sam.
Mozes narucit taj sfučnik ođe,a mogu ti ga oni i zamijenit...![]()
jel gleda itko hrvatska traži zvijezdu???? koji lom...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
ma ti vise nisu normalni.kad sam ja isao na firmu dobili smo 200 pitanja i to smo morali nauciti za ispit,a pogodite koga nisu isprve pustili
OT:slusam božićne pjesme,bas su super
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
Mom burazu i meni su govorili da će pitati ne znam šta sve ne.
Ono, tipa da cijelu Bibliju moraš znati napamet
Ali, u oba slučaja- došao je neki svećenik i pitao stvari tipa kako se zvao Isusov otac, majka, kako je umro Isus....
Stvari koje stvarno znaju skoro svi (neću napisati svi, jer znam da netko ne zna- bila je jedna cura u mom razredu koja se u 8. razredu nije znala prekrižiti).
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
kod nas su to ozbiljno shvatili,jos si morao doci s roditeljima da nebi oni poslije mogli reci da te nisu htjeli pustiti il nest slicno.hehe znam i ja takve koji se ne znaju prekriziti![]()
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
Koja "drama" na farmi![]()
ode noga....![]()
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
ma joj, forica je u tome kaj se sve to razlikuje doslovno od sela do sela! svaki pop tera svoju politiku!
kaptol ima neki zakon po kojem se tecaj placa 50 kn, a vjencanje 300 kn.. i hajt ti sad onda vidi kako mi placamo 70 tecaj, a vjencanje 350kn?! jednako tako u splitu tecaj placaju 300 kn!! kako bogati?!
jednako kao i one fore da nemoras biti krscanin da bi se ozenio u crkvi, tj dovoljno je da je samo jedno od vas krscanin (ovaj koji nije potpisuje da ce katolik djecu odgajati u katolickom duhu, i to je to).. a masa popova ce te tjerat ako jedno od vas nema sve sakramente da ih MORA proci! isto tak, masa popova odbija krstiti dijete ako mu starci nisu crkveno vjencani, sto je van svake pameti!!
trebalo bi tave uredno prijavljivati kaptolu, pa da vidimo dokle..
nama taj tecaj traje 5 dana, svku vecer!! u nekim drugim zupama traje 3 dana, u nekima 2..
svako selo svoju politiku tera.. a meni je sve to takva tlaka i muka, da ne znam vise sta cu.. malo nam fali da odjebemo to i vjencamo se kod maticara..
veceras je to trajalo sat i cetrdeset minuta.
a sutra ce nam doktor pokazivat p**** i porod.. uuuu, can't wait
![]()
Zadnji uredio Ico : 25-03-2009 u 09:00 Razlog: pazi na jezik, ima tu i maloljetnika!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Zadnji uredio Ico : 25-03-2009 u 09:01
Zadnji uredio Ico : 25-03-2009 u 09:01 Razlog: maknut neprimjereni dio
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
došao s posla...
eh, da je svaki dan ovakav...
lagano na spavanje, sutra ujutro šljakica...
noć...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Reinstalirat Vistu, Seven (of Nine) i 2008 Server...puno posla danas![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks