Oštećen DVD nije 100% zato jer na drugom kompu radi, a na ovom windowsu još nikad nije bila instalirana jer je reinstaliran neki dan.
Oštećen DVD nije 100% zato jer na drugom kompu radi, a na ovom windowsu još nikad nije bila instalirana jer je reinstaliran neki dan.
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
Ukucao sam tvoj error sad u Google,i izbacio je uglavnom ovo sta sam ti reko. Ako je sve tako kako kazes,onda probaj s drugim optickim uređajem,drugo nista ne moze bit...
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Hvala svima na pomoći ali sam problem na kraju riješio sam - deinstalirao sam Service Pack 3 i to savjetujem svima, za XP je najbolji SP2.
Deinstalacijom SP3 radi mi i Colin McRae Rally Dirt, koji je također izbacivao grešku u installeru.
Pouka: Ne instaliraj Service Pack 3hehe
...hmmmm....
Redovan update windowsa radim i do sada nikada mi se nije dogodilo da zbog recimo SP3 ima nekih problema u instalacijama i slično!
Deinstalacija SP3 je sam povukla stavke koje su se možda kosile, Kako ja nikada nisam imao problema a svi samo optuže SP3 i to je to!
Uglavnom, nije uopče bitno glavno da si ti našao sredstvo do željenoga cilja!![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Updatan mi je bio windows skroz, neki dan sam ga updateao, skidalo mi negdje 60MB nadogradnji i opet isto, proradilo tek bez service packa
Bookmarks