Kod mene radi.
također što se tiče ovoga Novi postovi imam i ja problem (ne prikazuje mi ni jedan novi post, mada znam da ih ima), prvo sam mislio da je do PC-a mada još uvjek i mislim tako, pošto mi to ne radi, odnosno ne prikazuje samo na jednom PC-u. Problem sam uočio jučer.
Sva sreča na kućnom mi radi, dok na poslu NE trenutno na kojem radim (prije je), dok na drugom također na poslu sve štima.
HC4L
Kod mene radi.
Pregledano je sve bitno sto se tice opcije na koju se neki korisnici zale.
Pored navedenoga isprobao sam link "Novi postovi" u raznim varijantama sa Explorerom, Firefoxom i Operom. Nisam iskusio problem niti sa jednim od browsera.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
mislim da je to više do browsera, pošto mi doma radi kao i na ostalim kompovima na poslu osim na jednom (na poslu svi browseri su IE razne inačice). mislim da je problem sa refrešom stranice.
HC4L
probajte refreshat sa CTRL+F5, ako vam je nekaj ostalo skeširano kod nadogradnji foruma ili promjene ovih templateova koje su sad povukle nesto sto je trebalo doc nadogradnjom a nije bilo aktivno radi starih templateova...
ili obrisite cache preko opcija browsera. vise od toga vam nemremo pomoc, cim nekom radi a nekom ne, mozemo iskljucit da je do samog foruma (osim ako je neki bug), vise je do browsera
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
ček, jel to prije radilo pa sad više ne radi, ili su se gumbeki sad pojavili a prije ih nije bilo?
naime, templatei za quick reply su aktualne verzije, a template dodavanjem gumbeka 'hvala' je resetiran na aktualnu verziju, sto znaci da bi to trebalo bit usklađeno... nemrem skuži u čem je kvaka, osim ak su se ti gumbi tek sad prvi put pojavili pa negdje u opcijama moram pronaći da aktiviram njihovu funkciju
MQ se sad pojavio a prije ga nije bilo (i ne radi), a QR je i prije bio i radio je normalno a sad vise ne radi.
Vidim da je promjenjen izgled nekih gumbića...
Sviđa mi se... Bilo bi dobro da ima tak nekakav skin za forum...![]()
Ja koristim operu
i eto sad mi radi mogu kliknut koliko god puta ocu i nepokazuje mi se onaj error neznan jeste li sta minjali ali eto meni sad radi
e i odkad je dodan ovaj hvala gumb tu negdi su problemi i nestali nemogu bit siguran al tu negdi
Lijepi su nam ovi novi smajlići,ja bi samo da se ne mijenjaju stalno tj. jedan dan su novi,drugi su stari!
Sony Ericsson je zakon-|-NOKIA smrdi
isti su uvijek, samo ih VB stavi random u prozor Smilies desno, a baza je ista
AFAIK vB stavi nesto tipa "most used", zato se mijenja.
ništa... jednostavno je savršen... prepun opcija, evoluira i prati vrijeme ...
evo ipak nečega sam se sjetio...
čim bolja podrška za mobilne uređaje/prikaz i funkcionalnost foruma - tailor made verzije foruma za npr. prikaz na iPhone-u, pa winCE uređajima, pa Palmu, pa symbianOSu ... e vjerojatno bi to bio još jedan forum
... izuzev navedenoga, doista super forum... svaka čast i samo tako nastavite
P.S. možda i to postoji a ja ko gusak u magli![]()
iPhone=usability class of its own... I'm lovin' it
zanima me ima li itko osim mene problema sa otvaranjem foruma, tj. sve mi presporo učitava, treba mu previše vremena, zadnjih par dana... danas jos i kaze da nema novih postova, a nisam bio na forumu skoro citav dan!
cvita
Meni sve OK radi, nista mi nije sporo...![]()
imam ja jedan prijedlog mozda nie bas jako koristan ali je fensi xD... to je da se prikaze ko u istom trenutku ko ti gleda tu temu...
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
Odeš gore gdje ti piše Brzi linkovi i Tko je Online
i to ti je to!
Vidiš gdje tko je tada!
EDIT:
![]()
Zadnji uredio VuKi : 15-04-2009 u 20:51
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
a oke tnx nisam znao za to...![]()
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
Prijedlog - napraviti nove ikone za forum koje bi radili korisnici. Ideja sa se-nse-a. Nagrade su tamo za prvih 5 custom user title, i naravno korištenje ikona. Tamo su za status na forumu, tipa VIP, admin i sl. kakve tamo imaju. Ako treba re-dizajnirati ikone, ovo je odlična ideja za umjetničko izražavanje korisnika.
@.:TailS:. : neznam da li si primjetio, ali neke ikone na forumu su već promijenjene (ikone: nova tema, odgovori, citiraj, Hvala ... )
neznam koje bi ti ikone još promijenio...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ako se moze ikako da bude sve na Hrvatskom.
Naime ima stvari npr: pravim anketu i tu su mi jos opcije na Engleskom,naravno sve nisam skuzil i kliknes kaj neces a anketu ne mogu vise prepraviti.(ima tu vise takvih stvari)
Osobno koristim Njemacki jezik a Engleski kolko znam mi je dosta,blesavo mi je da uzimam rijecnik isl a Hrvatski je forum.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Bookmarks