Pa probaj najjednostavnije prvo napraviti hard restart uređaja. I bilo bi dobro prije toga back up, napraviti.
evo ovako. Kupio sam polovni pocket pc i sve je odlično radilo dok mi jednom nije crkla baterija. I kad se on napunio moj mlađi brat je nešto prčko po njemu i nešto smrdo. I sada mi ne radi kamera i još par nekih drugih programa. A ja sam novi u ovome i neznam ništa, tako ako je neko voljan pomoći bio bi mu jako zahvalan.
HVALA!!!
Pa probaj najjednostavnije prvo napraviti hard restart uređaja. I bilo bi dobro prije toga back up, napraviti.
ok hvala puuno.
eh da i inave t-mobile mda je "oznaka"za otprilike 10 uredjaja MDA...imas MDA vario I, II, III, onda MDA i, II, III, onda imas MDA pro, pa MDA compact...pa ima ih sto posto jos par...bilo bi lijepo ako bi nam odgovorio ako je hard reset rijesio tvoj problem i koji je to tocno model
e sad neznam ti tocno model ali ovakav je
http://www.gsmarena.com/i_mate_pda2-1185.php
A problem sam riješio tako što sam pustio bateriju da se istroši do kraja i zatim sam ga napunio do kraja. A kad sam ga ponovo uključio vratio je sve na tvornicke postavke, sve mi je moje datoteke izbriso koje sam pohranio na mob i trazio je da neke programe instaliram što sam i učinio i to je to.E da i još me zanima dali se može negdje isključiti to da mi ne briše sve podatke nakon punjenja.
hmmm...donno...nikad nisam cuo da je mobitel napravio hard reset sam od sebe...i najvjerojatnije ne postoji nigdje ta opcija jer tu nesto ne valja...btw to ti je mda compact koliko se ja sjecam valjda
kao prvo ovo šta si ti stavio link je u T-Com-ovom slučaju Mda 2.
Mislim da ti se ispraznila i back up baterija pa su ti se zbog toga i izbrisale tvoje datoteke sa uređaja, to je normalno, da nestau kad se isprazni back up baterija.
tako je ... ako ne želiš da ti se opet svi podaci izbrišu i sve vrati na tvorničke postavke, nemoj opet čekati da se standardna baterija i ona backup baterija totalno isprazne. Standardna baterija ti je kao npr. baterija na Nokia telefonu, ona odvojiva pločica koja se može puniti i odvojeno, ako imaš takav punjač. Backup baterija integrirana je u sam uređaj i ne može se lako izvaditi. Njena je osnovna uloga čuvanje podataka u iznimnim slučajevima kada ti se standardna baterija totalno isprazni.
Kada uređaj sam signalizira da je vrijeme za punjenje baterije, obavezno napuni. Naravno može ti se sam ugasiti (kao klasični mobitel kad se baterija isprazni) no tada prvom prilikom trebaš čim prije napuniti bateriju a nikako ostaviti danima tako ugašen uređaj.
e baš mi se to događalo. Stalo mi se isprazni backup baterija i onda se sve pobriše. OK pomogli ste mi puno
bok jel bi mi tko mogao reci kako bi ja mogo napuniti naj jednostavnije mda vario?ali nemam orginalni punjac punio sam ga preko motorolinog punjaca?
pa preko usb kabela ti se isto može puniti,spoji ga na komp (ali moras imat microsoft activesync 4.5)
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
ako se dobro sjećam za samo punjenje uređaja nije ti potreban Microsoft ActiveSync - uštekaš u USB port na kompu i juice počinje teći u uređaj
MS ActiveSync je naravno neophodan ako želiš preko kompa sinhronizirati podatke, vidjeti i pristupiti uređaju (npr. mem kartici koja je trenutno u uređaju) i sl.
iPhone=usability class of its own... I'm lovin' it
bok ali ja nemam niti uezbe orginal od mda neko samo od motorole pokušao sam preko njega ali opet nije išlo!
Bookmarks