Sviđa mu se Sonic jež, igra ga još od malih nogu
Ide u školu i voli sve što vole mladi![]()
Україна
igra cs ima n97 sa 16 gb ... živi u varaždinu..valjda voli govoriti yo ljudima...xDD
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
Frend kojeg inače znam, razbija mobitele ko ništa, dobit će Xperiju, otvoren mu je prozor na msn-u sa mnom, stalno govori xD i xO, moddao sam mu W850, nokia mu je na servisu od petka...![]()
Živim s njim, maLo je dosadan, pomalo i "Freak". Sve u svemu ništa baš dobroga o njemu. Voli moddati SE i ima osrednju kolekciju mobitela. Neki ne rade. Prijatelji su mu SEboy i LuKaAa. Brat mi je pa ga poštujem i pristojan je čovjek (ponekad).![]()
nije dugo na forumu ima sony ericson voli kornjače tails mu burazz...
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Kada mu dosadi trenutni PC koji ima bude ga dao meni!![]()
![]()
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
na jednu ruku legenda foruma, ako se ne varam trideset i nešto kuka. i kako se kaže jak na ....
HC4L
PG u CS-u.![]()
Ima W580, voli moddat SE, nitko ne zna (očito) što mu je u sig-u.
Voli modat SE,NickS mu je brat,fura se na lika iz igricePrema sigu vidim da ima lijepu kolekciju mob-ova....
![]()
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Širi strah (), Linux korisnik, ima 16 g., i modda V640...
Zanimljiv je taj Lisac,fura se na dobre patike i SonyEricssone.
Super i odlicno bar ne krade iz mog dvora moje Koke i Race.![]()
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Zaljubljenik u biciklizam, voli symbian i ima lijepu kolekciju symbian mobova![]()
Ima dvojezični natpis kao avatar, ima K750 (sad kad se sjetim svog kojeg nikak da mi lik s kojim sam se mjenjao da
), očito se najeo ludi' gljiva pa se registrirao (nick
).
zakon lik .. poznam ga inace iz stvarnog zivota otvoren mu je prozor na emesenu sa mnom ... moddao mi je w850 dobio je laksu grupu iz testa iz povjesti xDD.....
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
Ovaj njegov Avatar je stvarno simpa.
A kaj se tice onog T-shit tu imamo slicno misljenje.
Kaj mu se tice lokacije jos ga teze naci.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
živi u rijeci (Dravi) voli bicikle, ima ljepu kolekciju mobova, voli bic upaljače![]()
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Mojih godina, iz Varazdina je i ovisan je o Counter Strikeu.
I da, ima N97 16GB![]()
Bookmarks