Da, jbg, nisam cuo za to, nisam dovoljno star.
Meni je asocijacija ova koju sam napisao.![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Da, jbg, nisam cuo za to, nisam dovoljno star.
Meni je asocijacija ova koju sam napisao.![]()
Ma i ja znam za to. Nisi li ti ravilov malo stariji?![]()
Україна
Gledam u monitor
![]()
Upravo sam postal moderator na Mobile-reviewu.
Malo gledam kako se to radi i tak...
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
slusam Misu Kovaca
Destroyer cestitam!
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
Hvala, hvala !![]()
Sad malo kratim vrijeme s Benjamin Buttonom- solidan film, iako nisam fan Brada Pitta.
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Čestitke na mod-poziciji
Ja sam krepan, idem u horizontalu...
Pozz...
Ja i dalje j**enu gripu imam....pa kolko ovo traje vise...pogledo sam vise filmova u tjedan dana nego sto u kinu prikazu za mjesec![]()
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
došao s posla...
e, da je svaki dan ovakav...
laku noć, ujutro na turnir...
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
dobro jutro svima....prvi dan proljeća je ... biće svega..![]()
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
danas je dan kada bundeve režemo![]()
ili kada jaja sakrijemo![]()
dobro jutro svim forumašima i forumašicama....evo spremam se za nogomet sa prijateljima....e wolfinjo sta danas sakrijete jaja i za uskrs ih pojedete![]()
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
haha....jadna jaja puna plijesni...![]()
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
možda se i izlegne koji pilić....
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
zdravo pipl
probudio se poslije noćne,uspio ćornuti sat i pol
hebi ga noć je za spavanje....
Mi6 Black
Jutro![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Morgen!
Przim neku ziku za autu,jer idem za Dubrovnik. Points ce me zadavit radi ovoga,al idem na koncert SMS-a...Kontrola ulja vode i zraka u gumama...
![]()
waaa jucer sam cuo sretnu vjest da najvjerovatnije u pon. dobivam xperiju![]()
....
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
A ja ništa ne čujem od od dobre vjesti da mi je egdje blizu listić od K770...![]()
Idem lagano pod tuš,pa vatam trajekt u 16,i pržim za Dubrovnik...
Sutra ujutro doma i direkt na drugi kraj Korcule,jer imam tekmu u 13:00. Bit cu krasan...
Pozz!![]()
Otišli gosti.
Sad odmaram (skinuli se neki dokumentarci- pa da se malo obrazujem) i smišljam neki izgovor da odem dok drugi gosti ne dođu
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
dobar dan!
cekam da mi dofuraju novi TV pa poslje po novu grafu za komp ^^![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Bookmarks