Moraš ubaciti rest da bi uključio mob, a za to trebađš imat tu opciju bflash. Mobitel ti najvjerojatnije nije "breakan". Kreni ispočetka, provjeri sve, da nisi nešto krivo, i onda probaj.
napravio sam sve do koraka 25. nemogu otvorit bflash.
neka greska:
setDirectory(setdir(setmode(doscript(unknown command(qhtry)))))
I mobitel se nece ukljuciti. Imam: K800 R8BF003 RED53 EROM:R3A022
Jel netko imamo slican problem?
Moraš ubaciti rest da bi uključio mob, a za to trebađš imat tu opciju bflash. Mobitel ti najvjerojatnije nije "breakan". Kreni ispočetka, provjeri sve, da nisi nešto krivo, i onda probaj.
Sve sam provjerio, mozda je zato jer imam jdflasher 2007, ja sam stavio nove skripte i bin folder ali kad stavim jdflasher.dll novu, program se srusi kad otvorim jdflasher.
skini ovaj jdflasher sto sam ja stavio link. radi 100%. samo to stavi u far folder i ne diraj nista drugo
iPhone 5s 16 GB
meni pokaže grešku SetDirectory(setdir(setmode(doscript(run(gethello( IQusb::getblock(time exceed
pokaže mi grešku kada pokušam ući u BFLASH: možda zato što nisam napravio ono sa executer. Kako da upalim mob i odem na igre i pokrenem executer kada ne mogu upalit mob jer karticu ne prihvaća
Stavio sam executer v mob, a kad hoču da ga pokrenem javi mi usluga nije dostupna.Učemu ima problem
Skinuo sam i far manager i jdflasher tvoj ali neradi, imam i windows 7 tamo se JDflasher otvori ali nece da prepozna mob, instalirao sam USB drivere i XS ga prepozna ali jdflasher ne, pise drzi C i spoji, ja spojim i nista kao da ni nisam.
Ajde ipak probaj raditi sa jdflasherom na nekim normalni(ji)m win.
Ne mozes ocekivati da ce na najnajnajnovijim win sve raditi jednako i od prve...
da li može onaj REST file od generic ici na s_e_europe ?
i kako prepraviti patch da bude u mem. telefona a ne mem. kartici (GFX ikone)
REST se generira od MAIN-a a ne od FS-a, pa prema tome nema veze sa regijom.
Ako mislis na SYSGFX patch, on se ne nista dira, sve se mijenja u INI fileu, kako ti pise na pocetku patcha.
Nisam bas to skuzio.
Gdje se taj INI file nalazi?
Ako ja taj patch ubacim u mob - oce li mi biti na memoriji telefona GFX folder?
Kad hocu ubaciti još patcheva, samo pokrenem opet executor, izvucem bateriju i ocitam mob i dodam patcheve jos ili?
HVALA !!! !!!
GFX folder je tamo gdje sam definiras. Tome i sluzi INI file, kojeg sam napravis, i to u folderu koji je naveden u objasnjenju u patchu.
BTW ovo sve je ovdje malo off-topic buduci da se tema zove "unlock", iako se tice i executora i ostalog... Postoji vec posebna tema o SYSGFX patchu na DB2020, potrazi.
Imam I win 7 I win xp, na xp mi nece da radi jdflasher kad ga otvorim dođe greska "File and archive manager has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience."
samo jedno pitanjce.. ovim se ne mijenja ni main ni firmware, jel? samo odključa? jer imam k800i iz tele2 zaključan a samo bi ga htio odključat a da garancija vrijedi..
Zapravo se mijenja firmware (tome patch i sluzi), ali ne vidljivo.
Medjutim, patch takodjer ni ne radi na brandiranom firmware-u, samo generickom. Tako da ga ili prije patchanja moras flashati u genericki firmware, ili nemas koristi od tog patcha.
S druge opet strane, TELE2 koliko znam ionako ne brandira mobitele (nemaju svoju varijantu firmwarea), pa bi teoretski trebao vec imati genericki firmware. Bitno je samo da je tocno ta verzija za koju je patch. A je li gore genericki soft ili nije, provjeri u skrivenom meniju, ili spoji na XS++ ili SETool2Lite i ocitaj ga (inace ne podrzavaju CID53, ali to za ocitavanje nije bitno).
evo iz xs-a...
13:56:37| Baseband ID: 9900
13:56:37| Protocol Version: 3.1
13:56:37| Warning: IMEI name does not match GDFS name (IMEI:NULL GDFS:K800)
13:56:37| ...using GDFS name
13:56:37|
13:56:37| Profiling SEMC phone...
13:56:37| Platform: DB2020
13:56:37| OTP CID: 51
13:56:37| EROM CID: 53
13:56:37| EROM Color: Red
13:56:37| IMEI: 35612802xxxxxx
13:56:37| Phone ID: K800
13:56:37| Region: S_E_EUROPE
13:56:37| CDA: CDA102511/200 R1A
13:56:37| Firmware Version: R8BF003
13:56:37| EROM: R3A022
13:56:37| Ready for operation!
znači, mislim da bi patch trebao radit...
da, radit ce patch
iPhone 5s 16 GB
Upravo sam dekodirao jedan K800 i mogu samo pohvaliti autora teme i tutoriala. Hvala puno![]()
ovdje mi nešto nije jasno. na mobu(w880) je firmware od t-mobilea. ja firmware nisam mjenjao samo sam ga unlockao i radi. sad me zanima kako da promijenima firmware na tom mobu preko jdflasher? da li je postupak isti kao i kod cid52 telefona
Zadnji uredio ravilov : 01-04-2009 u 18:29 Razlog: maknut nepotrebno velik quote
Bookmarks