Zar nije to na slici DFI NF4 ploča?![]()
Hehh, svaka chast na konfi ali, ruku na srce....to je chisto bacanje para.
Matichna uopche nije navedena. Napajanje od 1 kW - nije potrebno.
Ne vidim kakvoga smisla ima stavljati 5 GB radne memorije (2+2+1?!?).
A na takvu konfiguraciju uzeti 20" monitor takodjer nema pretjeranoga smisla.
Uz tu grafu, trebalo se ichi na full HD monitor (24"), a za njega se moglo sakupiti love jednostavnom ushtedom na ostalim komponentama (napajanju, memoriji).
NHF ali ova konfa je chisti primjer sporta zvanoga: "moj je vechi od tvojega".
Zar nije to na slici DFI NF4 ploča?![]()
Ne vjerujem da je keks od 5,tako da mislim da je ovo slika s neta,tj da nije konkretno njegova ploca...![]()
ma ta slika je kad sam ga čistio kad sam napravio kratki spoj s utorom za miš ( 1 pin za***) a ta jedna pločica je samo od 2 gige jer sam na ostale dvije stavljao build on pasivnog coolera, e i Goone nije to za moj je veči od tvojega neg sam dobio para jer sam mu napravio web, a ima firmu kamini šturm XD.., AM je to je nf4, al to dobio s kompom nisam lud da kupim komp pa matičnu mjenjat..![]()
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
onda očito nije nf4
ja vidio po izgledu na slici pa mislio da je...očito nije...moram pogledat...jer to najvažnije nisam naveo...
sve točno znam što sam od konfiguraciji u ve-milu kupio ... samo da nađem račun pa nadopunim..
evo: GIGABYTE - GA 945 - S3
Zadnji uredio yo_people : 19-03-2009 u 22:18
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
e i nisam povezivao ddr3 nego ddr2 provjerio dok citao racun..sry na mistake![]()
...nadograđeni stari mačak:
AMD Athlon XP-A, 1833 MHz 2500+ Barton
Gigabyte GA-7N400-L (5 PCI, 1 AGP, 4 DIMM, Audio, LAN)
1024 MB DDR400 Kingmax
RADEON 9600 Pro
Hitachi 160 Gb + WD 320GB
LG HL-DT-ST CD-RW
PIONEER DVD-RW DVR-110D
+
Samsung SyncMaster 2232BW
Cordless Logitech tipkovnica i mišonja
...ne patim za mrcinama i igrama tako da ovaj sasvim dobro služi ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Najbolje da fino pitaš starce šta su ti to kupili jer ovo pogađanje nema smisla![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
možda nam je lagao i napiso duplo bolju konfu nego sto ima..."tako da ima najveceg ovdje"
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
ne muljam a to šta ti ne vidiš da podržava c2q procove pročitaj malo bolje na str od gigabytea sve ti jasno piše...i nije da se hvalim nego s obzirom da se tu konfe predlažu predlažem i ja, a kakva su vaša mišljenja takva su...
Bez brige, čitao sam na Gigabyteovoj stranici, evo ti i točan link za specifikacije. Čak ni najnovija revizija te ploče ne podržava Core 2 Quad procesore, jedino novo što uvodi u odnosu na ranije revizije je podrška za Core 2 Duo procesore s 1333 MHz FSB-om.
de skeniraj račun ili prepiši sa njega da vidimo šta imaš.....
edit:
moja matična....
Support for an Intel® Core™ 2 Extreme processor/ Intel® Core™ 2 Quad processor/Intel® Core™ 2 Duo processor/ Intel® Pentium® Dual-Core processor/Intel® Celeron® processor in the LGA 775 package
tvoja matična....
1. LGA775 Intel Core™ 2 Extreme/ Intel Core™ 2 Duo processor*
2. Intel® Pentium® D Processor
3. Intel® Pentium® 4 Processor
4. Supports 1066/800/533MHz FSB
nema nigdje quad-a
Zadnji uredio L.L. : 23-03-2009 u 23:59
nznm moram naći račun pa pogledat što to točno piše
matična: LANPARTY JR GF9400-T2RS
proc: intel c2 DUO
grafa: nVidia 9400 GT dx 10 & hd ready
ostalo sve isto navedeno....i meni neš nije štimalo .. sry ..
Zadnji uredio yo_people : 24-03-2009 u 22:09
Au...
Velike su to razlike između originalne konfe i ove... Prevelike...
A čuj, za onu cifru od 19k kuna... preslabo...
C/P sa nekog foruma xD........prevelika razlika.....odakle si samo one komponente izvuko/izmislio xD.....imaš li barem ono vodeno i preferiju
Slika kaže da imaš AMD, al nek ti bude![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
baš sam sad gledo konfe i ocito je da ja i damgol imamo najjace konfe (damgol najjacu dok sam ja 2)......trebali bismo sastaviti ljestvicu najboljih rezultata Benchmark-a i super pi-a....
Sa Quada i 4870X2 na C2D i 9400 GT.
Ako si za to dao 19K kn, sinko...gadno su te opeljeshili
Kako su stvari krenule, mogli bi dochi do toga da on u kuchishtu ima zapravo Celerona sa MX440 GeForce-icom
No, on topic:
Nakon posljednjih par sitnih upgrade-ova (grafa, konkretno), moja mashina izgleda ovako:
AMD Athlon X2 5000+ Blackie @ 3.2 GHz under CoolerMaster Hyper TX2
Gigabyte MA69G-S3H
2 X 1 Gb KingMax 667MHz
Leadtek 8800 GTS 512 MB (G92)
Chieftec 450W
Samsung 160GB S-ATA II
Samsung DVD-RW
Samsung 931BW 19" LCD
i, kao shlag na tortu: jedno od onih bijelih prastarih kuchishta koje se nadju u svakome uredu i koje me sasvim dobro sluzhi zadnjih 7 godina![]()
Zadnji uredio Goone : 25-03-2009 u 21:16
haha goone......e na koliko drpića (xD) ti tx2 drzi cpu.....
Hm, ne znam koliko valja vjerovati onomu shto kazhe Everest (pogotovo kada se uzme u obzir uchestali problem sa nepouzdanoshchu termo-senzora na AM2 platformi) ali, po njemu....ne prelazi mi 30 stupnjeva u idle-u. Daleko mi je pouzdaniji onaj najbanalniji nachin provjere zagrijavanja: drzhati prst na samom tijelu CPU coolera prilikom full loada. Tada mi Hyper bude jeeedva - mlak. Ja sam...zadovoljan![]()
Bookmarks