Australia-previše dug...početak je previše dosadan..kraj je vrlo dobar.. 7,5/10
Iron man-odličan film 10/10
Mist-dobar film....igra sa ljudskom psihom 8/10
Wanted-jedino čak noris može onako felšati metke 8,5/10
The Day The Earth Stood Still-zanimljiv film...7,5/10
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
dobro si napiso....kraj je očajan.....možda i malo glup ali je smiješan koliko je i glup.....ono..da nisu čuli kako dolazi "vojska"...
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
Far cry 7.5/10
Sex drive 10/10 Predobar film
Hostage 8/10
Sta cu dosadno mi...
E usput da vas pitam...odakle sve titlove skidate,znam za titlovi.net i podnapisi.net ali ne nadjem uvijek zeljeni rezultat...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
hmm..
funny games US 10/10 - scene da se usereš![]()
karantena 9/10 - nije to to
kaskaderi 9/10 - dobre scene ali ipak dosadno malo
wanted 8/10 - da da felšal bum ti metke itd..
james bond QOS 6/10 - pa di je stari jamesy s picama, ganovima, i astonom...ccc, nije to više pravi bond...neki šminky luzer haha
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Thick as thieves- ocjena-gledati ako se bas mora
ni banderas ni freeman,a bome ni rade ne spasavaju ovaj dizastr...
Step Brothers 6/10 Film je zanimljiv ali u nekim djelovima i dosadan
Underworld Rise Of The Lycans 8/10 Znate kako to ide,vukovi i vampiri
The Curious Case of Benjamin Button 8.5/10 Zanimljiv film
Thick as thieves 4/10 Nije mi se bas osobito svidio...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
quarantine-neobican krvav film.Dosadan od pocetka i imam dojam da se pocne ubrzavat i kad dode kraj ostanes paf)ocjena khmm 7/10
Confessions of a Shopaholic- knjiga je navodno super,ali film je za one kaj konsumiraju limunade sa saharinom-4/10
- Zeitgeist: Final Edition 7/10
- Zeitgeist: Addendum 8.5/10
- Empire of the city: Ring of power 9.5/10
- Money as debt: 8.5/10
- The money masters 8.5/10
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
@bejb kakvi su to filmovi ?![]()
" I want to know God¨s thoughts...the rest are details." A. Einstein
Marley and me
predobar film
http://www.imdb.com/title/tt0822832/
iPhone 5s 16 GB
Dečki može link na torrent odakle ste skinuli, ja sam skinuo već 2 puta neke šugave
OT: u zadnje vrijeme sam pogledao milijunaša i Wall-E, obadva filma bih dao 9/10![]()
The Watchmen/Čuvari-6/10- Film traje preedugo i film neku temu da gledatelja zainteresira za njega
Prkos-10/10 jedna od meni najboljih drama u zadnje vrijeme
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
...Gran Torino- 10/10..s Clintom se nemre fulat![]()
cocci-lakse sa spamom...
southern comfort-6/10
Marley and me- 8/10...puno nepotrebnih scena,ponavljanje klisea iz slicnih filmica,nastojeci ispasti komedijom,da bi se na kraju presaltali na dramu.Za razliku od silnog nasilja i pucacine na tv,a i sire.Film onak cist laganica.![]()
He s Just Not That Into You 1.75/10
Išao na nagovor frendice.
Ići pogledati ako ste single i živite u oblacima.
Ne znam tko još puši ova sranja.
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
"Špilja užasa" (The Descent) - još jedan kretenski i nemaštoviti prijevod vrlo dobrog horora, što je danas stvarno rijetkost. Neću spominjati nikakvu radnju, a kamoli spoilere, već ću onima koji će ga pogledati preporučiti da ne čitaju opis na kutiji DVD-a ili negdje na netu.
8.5/10
Zadnji uredio frish : 22-03-2009 u 15:51
na kutiji sigurno piše "Garantirano kostriješenje dlaka!"![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks