...totalno dva različita moba, različite koncepcije i samog softwarea...
...a i sama si već dala odgovor...
Koji je kvalitetniji od ova dva moba? S obzirom da su na pretplati iste cijene oba dolaze u izbor, ali me vise privlaci nokia zbog simbiana!!
...totalno dva različita moba, različite koncepcije i samog softwarea...
...a i sama si već dala odgovor...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Neusporedivo.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Zasto kazu za nokiu e66 da je to poslovni mob?
Bas zbog tog slova "E" stim je definirano da je to klasa za poslovnjake a samim time i izrada,(ima precac npr. za poruke nema posebno ulaz u multimediu) i zato od pocetka kasne malo sa kamerama i Multimedijom sl spram npr. "N" klase.
U praksi to bas i nije tako kad se zna da su Symbiani pametni uredaji.![]()
Symbian & Windows Mobile
Zasto vas ja pravim budalama? Htjela sam vase misljenje o nokii, jer pored svega sta sam vidjela cini mi se da je ona odlican mob i po karakteristikama a jos vise po izgledu! I sta ima loseg u tome da mi netko strucan to potvrdi!!!! Mislim da vasa konstatacija nije na mjestu!
Symbian & Windows Mobile
Zar nije bilo bolje da mi je rekao karakteristike oba uredaja i savjet, jer ja zapravo nepoznajem tehniku moba, samo bih zeljela kvalitetan mob sa dobrim zvucnikom.
A za što c e tebi taj mob??
Ako si poslovnjak ili geek onda nokia, ako si stuident, šminker i volis imati 5mpxl kameru itd. onda viewty.
Viewty je prelijep mob, solidnih mogucnosti s odlicnom kamerom. Zvucnik je dobar.
(Nikad necu razumjet zašto je ljudima dobar bitan zvucnik. U razgovoru je to manje više sve isto, a kad slušaš glazbu onda valjda staviš slušalice, a ne nosis mob u ruci... Ili sam u krivu??)
mosorka možda ima 17 or so godina kao i ja pa možda voli puštat muziku s moba dok je s ekipom u kvartu, ili jednostavno želi mob s dobrim zvučnikom, kaj se čudite tome ko pura dreku.
U svakom slučaju preporučam dotičnoj da isproba obadva mobitela i da vidi kako joj leži symbian, a kako touchscreen. Inače ne volim symbiane zato što su bepotrebno komplicirani i imaju manji izbor programa nego npr. WM uređaji. A pošto sumnjam da će mosorka znati/htjeti/moći koristit sve mogućnosti symbijana preporučam joj viewtyja, ili nek razmisli o nekom drugom mobitelu ak hoće neki noviji model.
P.S. Wild Boy > Molim te prestani vrijeđat i oftopičarit
Niti jedan od ova dva moba definitivno ne sluzi za pustanje muzike sa ekipon u kvartu.
Moje iskustvo sa jacinom (i kvalitetom zvuka) zvucnika na mobu je definitivno N73.![]()
Symbian & Windows Mobile
Dobro ste me savjetovali, treba prije isprobati oba moba, a ne kupovati samo po izgledu. Nije mi jasno zasto bi simbian trebao biti kompliciran? Imam se w 760i i jako volim one njegove razigrane ikone i njegov zvucnik, ali posto se moram odvojiti od njega,htjela bih mob koji ce biti jos bolji. A htjela bih da se moze staviti i glas.navigacija zbog koje treba imati jak zvucnik. I usput..... nisam tinedjerka!!!
Ok, nisi tinejdzerka, sad znamo
Gle neznam jesi li svjesna da KU990 nema GPS, hence nema ni glasovnu navigaciju, tako da ti cijela ova usporedba pada u vodu. Onda ti je jedina opcija E66 ili neka druga symbian GPS Nokija zato kaj one imaju najbolje glasovne navigacije. Nisam siguran kako stvari stoje kod SE navigacionih programa :S .
Al eto, odi u tele2 da isprobaš mobitele lično, tako ćeš se najbolje sama moći odlučiti za željeni mobitel.
Možda sam loše shvatio po načinu njenih postova ali pod glasovnu navigaciju možda da ne misli na automatsko pozivanje željenoga broja?
-----------------------------------------------------------------------------
Stariji model Nokije (6233) je zakon za zvučnike (kao N73) i puno je jednostavniji jer nije symbian.
Znam jako dobro jer ova dva modela sam imao dosta dugo!
------------------------------------------------------------------------------------
Nokia E66 i to bez pogovora![]()
Zadnji uredio VuKi : 20-03-2009 u 19:50
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
I tebi cu isto reci ,naravno da je Symbian razlika od dumy mobova mogu slobodno reci kao nebo i zemlja.
Ja to pratim od prvog Symbian mobitela Nokie 7650 pa naj bolje vidim razlike su goleme sto u hardveru sto u softveru.
Naravno u medjuvremenu su i dumy mobovi jako napredovali.
Evo ti samo jedna konkretna usporedba: u Nokiu sa klasicnim softverom temu stavis u Folder Theme u karticu ili mob i imas temu.
U Symbianu nikako nije tako jednostavno,pogotovu sa ovim zadnjim inaciam Symbiana 9.1 , 9.2 , 9.3.![]()
Symbian & Windows Mobile
...preporučio bih ti - prouči Sto je Symbian??? i sve linkove koji su navedeni u temi...
Da li netko zna kako povečati font na E65?
Bookmarks