evo i od mene malo melodija =) :-Čiro Blazević,lud zbunjen normalan,oggy i zohari .... zove te majmun i tak dalje ||| http://rapidshare.com/files/12258792...obile.rar.html
Tko je gledao policijsku akademiju,znat ce sto je "Plava kamenica"...
Plava kamenica.mp3
dal netko možda ima... ak se sjećate coca cole-ine reklame... di je glavni lik onaj starček...
onaj deda lezi u bolnici i neko mu da coca-colu i on kaze ovo nikada nisam probao, sta u zivotu jos nisam probao? Onda deda skace bandzi, vozi se u trkackim kolima... Sve sto u zivotu nije probao. između dvije plavuše--- pa kaže nešto... sestre blizanke... i onda skače u bazen i prokomentira... "PAZI BOMBA"...
E TO pazi bomba molim za melodiju... ako netko slluuuučajno ima
zahvaljujem....
Zadnji uredio abez : 04-07-2008 u 22:43
Per@
Jel ima tko melodiju s nokie 6500 slide melodija je zadnja na popisu tel. Mislim da ju imaju samo mobovi brandirani t-mobile. Mislim da je naziv t- pa nešto al neznam točno!
ovako, znaci treba mi melodija za mob iz filma PSYCHO, ona scena kad se tusira zenska pa je onaj napadne, ima ona melodija specificna za taj film, al samo melodija ne sa vriskom zene one![]()
ako je neko gledao nad lipom 35 neki dan kad je bio Filip Ude gost, pa kad mu je mob zazvonio, tu melodiju ocu![]()
Jeli ima netko midi file od U2 - "11 o' clock tick tock"?
Mi6 Black
Mislim da je dvoje tražilo zvuk ptičjeg pijeva. Vrlo kvalitetan snimak
http://rapidshare.com/files/186829246/Bird_Sounds.rar
Roland Grapow - Separate ways, ringtone iz filma Yes man! Tako Jimu zvoni mob kad je u videoteci! Ima li tko?
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
...sad ima li tko ringtone iz TELE2 reklame - Javi se...
Zahvaljujem...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Ima li neko pčelicu maju? Hvala!
trebam zvonjavu za mob, zvonjava ko kad u CSI-u ili u nekom filmu zvoni mobitel. ona najklasičnije zvonjava, može biti bilo kojeg formata....
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
Ima li netko pjesmu Igra od Meritas u .mp3 formatu? Na netu nema nigdje sama pjesma, samo albumi, nepotrebne prijave na razne forume, zastarjeli linkovi...
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Vidi jel valja link pa javi... cap
kad ima vas par koji sve nađete ja vas pitam da li mi tko može naći onu glavnu pjesmu iz filma "Kako je počeo rat na mome otoku"
User manual(LG KU 990):http://rapidshare.com/files/167231902/KU990.pdf
ima li tko onaj ring walkie-talkiea (ručni radio prijemnik), kakav se kod nas čuje u policije?
Trebao bi iz crtića ZVONKO uvodnu pjesmu u mp3 formatu. Ako itko ima bio bi mu zahvalan!
Evo,izvoli:
DOWNLOAD
![]()
Hvala Smuchac ali to je stara pjesma. Meni bi trebala nova, pa ako imaš ili ti ili netko drugi?
Uspio sam skinuti sa DVD-a uvodnu melodiju iz crtića Zvonko. Rado bi ju postavio ili ovdje ili na Rapidshare, samo ne znam kako. Ako mi tko može dati kakve upute ili pomoć za postavljanje.
Samo odi na www.mediafire.com ....
Stisni na "Upload Files to MediaFire", označiš na svom kompu ono kaj oćeš uploadati i to je to.
molim melodiju od farme. ovu novu.
hvala![]()
Bookmarks