Pa koliko vidim ima linkova u istoj ovoj temi...
daj jel mi može neko uploadat default acousticse za v640/k630?
hvala
CARpeDiem*
1. hvala na ljubaznosti -.-
2. problem rješen
CARpeDiem*
patchao sam mob kako treba i pokrenem aplikaciju patcher.jar i samo mi reseta mob i onda opet se upali standbye i nikakvih promjena nema a ubacio sam 18 patcheva
Da nije u jednom od patcheva greška?
a sad imam probleme sa gfx patchevima , napravio sam .raw fajl i sve ok i kad napravim gfx patch ubacim u mob on se restarta a vidio sam da patch ima adresu neku +4600 tako nest ide a trebala bi bit +1000...
zasto meni se image toool radi u toj adresi nekuzim
rijec je o w595 (db3150)
Hm, pa ako mislis da bi trebalo biti +1000, editiraj patch i stavi tako...
To je zato što je IMGTool namjenjen za DB2020 mobitele. Promjeni baznu adresu, save-aj patch i probaj.
a promjenio sam u +100... i kad isprobam patch nema promjena nikakvih
ako promjenim bazu onda trebam mijenjat i adrese svih linija (valjda) a to nisam radio a mozda je i do toga
al valjda postoji image toool za db3150 samo ga ja nemogu nać jer nevjerujem da bi svi koji su radili patch mijenjali tolike brojeve
W595 waiting for se tools
jel postoji kakav font za v640@k630? i po mogućnosti sa naš charset
CARpeDiem*
imaš tuCode:jel postoji kakav font za v640@k630? i po mogućnosti sa naš charset
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=56846
Mi6 Black
jel se dogodilo kome da mu mob poslje flashanja, konkretno w910, kad se odabere tema i ugasi mob, vraća defaultnu temu pri paljenju. Znači niti jedna druga tema osim defaultne ne radi kad se pali mob. Rješenje?
CARpeDiem*
Mislim da će re-flash to riješiti.
Lijep pozdrav ekipo
Cijeli dan pretrazujem net ali nemogu naci odgovor na svoj problem
Naime imam w760 . Pa me interesira da li ga mogu unlockati za free i debrandirati , po nekim forumima citam da je moguce , po nekima kazu da nije , a po nekima je bilo moguce a sada vise nije =)
Trenutno je zakljucan na t-mobile (ja imam tele2 karticu ) i gore je njihov firm.
Pa ako bi mi mogli postati linkove na tutoriale kako metnut gore novi firm/debrandati ako je moguce ovo napraviti "od doma" , da ga nemoram nositi negdje pa platiti .
Hvala
edit. nasao sam tu postupak : http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=831955#post831955 , nadam se da ce radit , w760 je db3150 ne? samo moram naci main, fs i custom
Zadnji uredio xShinobix : 16-03-2009 u 13:18
Da, W760 je DB3150.
Ne, ne mozes ga tim nacinom otkljucati, samo debrandirati.
Vec nebrojeno puta receno, debrand nema veze sa unlockom.
Isto tako vec nebrojeno puta receno, zasad NEMA free A2 unlockanja.
SE K850i
može mi netko reći što trebam točno napraviti
da ORANGE (uk mreža)
da više nemam te njihove ikonice jer kada promjenim temu
ostanu te ikone od Orange mreže
znači koji program trebam itd,....
hvala![]()
Bookmarks