stavi movi software...
Biti cu kratak...Kada snimam film sa svojim E71 u reprodukciji fali zvuk u zadnjih nekoliko sekundi dok slika normalno ide...Nosio sam svoj mobitel 4 puta na servis u Mobis i svaki put u nalogu pise da slika i zvuk normalno rade ali to nije slucaj. Ne zele mi ga zamjeniti niti ga mogu popraviti. Poslao sam drzavnom inspektoratu mail sa primjerom filma ali mi nista nisu vratili. Koja su moja prava i kako da ih natjeram da mi zamjene mobitel? Molim vas, pomozite....
stavi movi software...
....
Imao sam slican slucaj sa Mobisom prije cca 5 godina. Nosio sam tada 3510 cak sedam puta na popravak i rezultat uvijek isti...
Nakon sto sam ulozio pismeni prigovor i priprjetio udrugom potrosac itd dobio sam novi uredaj
Dakle malo pokazati zube i rijesit ce...
pa cekaj ne kuzim ?!?!
kad preuzimas aparat reci im da ti isprobaju pred tobom i ako stvar ne radi prica je zavrsena. pokazes im uvjete jamstva i trazis novi aparat.
dobar grah daleko se čuje
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Imao sam i ja problema s Mobisom, a dodatno je kompliciralo stvar što je išlo preko dučana, a ne direkt u mobis (da sam toliko puta išao u Zg, trošak bi bio veći od cijene mobitela). Gubio se prikaz na ekranu. Prvi puta vračen, ništa nisu napravili. Drugi puta sam priložio detaljan opis pod kojim okolnostima se greška dogodi. Taj put su se čak potrudili očistiti prašinu s ekrana, opet vračen da greška nije uočena. Treći put sam ga poslao odmah, još su na dopis u dućanu dopisali da su i oni vidjeli grešku prije nego sam uopće preuzeo mobitel. Opet ništa nije pomoglo. Tad sam odustao dok jednom nisam ugasio mobitel, a poslje se ekran više nije palio. Tek tad su mi popravili mobitel.
Bio sam na državnom inspektoratu, tamo su mi rekli da mi je jedina opcija platiti sudskog vještaka, pa ako on utvrdi da je mobitel neispravan, dolazim kod njih, oni odu u Mobis, ja dobijem mobitel, te mi je Mobis dužan refundirati iznos koji sam platio sudskom vještaku.
Ne znam kako bi išlo preko udruge potrošač, bi li oni platili sudskog vještaka pa potraživali novce od Mobisa ili opet ti moraš.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
A jel mi netko moze pomoc?? Imam slicni problem, N96 ima isti problem. Kada snimim filmic sa originalnim Nokija programom ("Kamera"), i kasnije ga idem reproducirat, cujem uzasno glasan sum kao da je vodopad pored mene. Uglavnom mob je nosen 3 puta na servis, nista nisu rijesili.
E sad trazim neki nacin, dali mi netko moze rec kako kontaktirat tu udrugu potrosaca?? I kako bi ta procedura isla...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
http://potrosac.mingorp.hr/hr/potros...k.php?id=12351
Ja bi ti preporučio da im najbolje pošalješ mail, jer onda imaju vremena da dobro sagledaju i razmotre tvoj slučaj!
Ako nazoveš preko telefona onda ti neče moći dobro odgovoriti jer tko to sve može držati u glavi, ovako oni se mogu konzultirati sa drugima u vezi tvoga problema.
Mislim čista logika to ti nisam ni morao pisati!![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Bookmarks