pa od kada mu se to desava??? a mozda mu anti virus nije nista pronasao ukoliko mu je zastarila baza,mada mislim da to nije slucaj!!!
Prijatelj mi ima navedeni problem, računalo kada nije spojeno na net radi bez problema, a kad se spoji za cca 5 do 10 minuta se ugasi. Neznam u cem bi mogao biti problem, mozda u Lan-u ? Rekao sam mu nek skenira komp od virusa ali to nije rijesilo problem
pa od kada mu se to desava??? a mozda mu anti virus nije nista pronasao ukoliko mu je zastarila baza,mada mislim da to nije slucaj!!!
###1410989180026
Neka si obrise LAN konekcije i neka nove PPP postavke napravi i rucno konfiguira TCP/IP protokole,s tim da resetira modem,i dobavi koji firewall s kojim ce kontrolirat sta mu se spaja na net,jer mu najvjerojatnije neki shutdown bug prilikom spajanja na net gasi komp. Znaci,nova konekcija,kontrola procesa i firewall uz kontrolu... Amen!![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Većina gamadi se aktivira kad je računalo spojeno na net...tako da,nek provjeri to...nek skine recimo Avast,AVG ili nesto slicno i nek skenira komp....takodjer bih mu preporucio neki dobar firewall,PC tools po meni nije los...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Evo jos jedan savjet, kad to sredi neka lijepo napravi i buckup sistema npr s acronisom, to uvijek dobro dodje, pogotovo ako radi dosta novih instalacija.
Bookmarks