Hvala.
Ma, imam garanciju.
Ali mobitel je predobar.
+ slobodan na sve mreže i dobio sam karticu od 8gb(makar je neću nikad popuniti, ali... glavno da se ima
)
Hvala.
Ma, imam garanciju.
Ali mobitel je predobar.
+ slobodan na sve mreže i dobio sam karticu od 8gb(makar je neću nikad popuniti, ali... glavno da se ima
)
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
lol, čestitke na novom mobu?!![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ne zelim k variti veselje , ali ti jesi procitao topice o tom mobitelu na ovom forumu , di i sama nokija priznaje da ima tvornicku gresku s zvucnikom?tonemozes zamjetiti prtljanjem po mobitelui onom zavezanom u tcentru..
Čitao sam.
A, vidjet ću.
Nadam se da nije moj s greškom![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ajde drzim fige..mislim malo mi je to nevejrovatno , nije da od jcuer rade mobitele pa eto ispalo je da je neki jozoi iz kirgistana nabavio jeftine mikrofone za zvucnike , pa su eto stavilida smanje cijenu samog uredjaja , pa eto dogodilo se sorry but ******
(jel gledo netko Seinfelda kad Newman prokrijumcari neispravne tuseve za sebe i Krameraisto su imali tvornicku manu..)
joj ubija me ovo osvjetljenje na lapu. na najmanjoj svjetlini blešči ko Betlehem.al bitno da baterija traje sat i nesto jedva
Evo, isprobavam surfanje na mobitelu. Ide, ideMalo stalno pišem o mobitelu, ali moram malo- to mi je prvi mob koji sam samostalno kupio u dućanu. A, i sviđa mi se. Sad, ti kvarovi....valjda će se to ispoljiti i popraviti u 2 godine koliko ima garanciju.
![]()
kad ga odvali u tuš kabini i zalijepi za zid...legrndarno
4esam brz kad imam 5 v riti
gregory - njoka predstavila TS u 2009...get outa here![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Psujem po sobi,jer me je iznevjerio jedan HDD pun vaznih podataka... Bacio sam ga u smece mater mu američku ili odakle je vec... Znao sam da ce me s*ebat,smeće jedno nepouzdano. Ovo mi je vec treci od iste firme... Katastrofa...
aj kupi četvrtog istog, možda bu radil![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
došao s posla, nema spavanja...
za par sati odmah dalje...
to nije to, ali ajde, što se mora nije teško...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Pa koja marka Smuchac, zašto se bojiš da ih negativno izreklamiraš?
Uh, bio sam na predavanju od 8-11, a slijede vježbe od 15-19![]()
Україна
Ooooo, do I ever!
Prvi disk u zivotu koji mi je riknuo.
1.2GB, mislim da se Caviar zvao. I to jos kupio polovan (studos, nema se para za novi).
I jos mi pricali, znas, ta serija navodno ima neke greske, ljudima to crkava...
(Naravno NAKON sto sam ga kupio.)
I eto, potvrdilo se.
Od onda ne vjerujem WD-u vise nikad za nista. Mislim da vise poslije toga nisam nikad imao WD disk (bar ne svojevoljno, iako mislim da nisam ni uopce).
došao s posla...
jedino zadovoljstvo, ako se to tako može nazvati, je bila vožnja u brabusovom smartu...
to malo čudo ima 111 konja, i ide *ebeno...
mala gradska jurilica...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Wow, kutija sibica sa 111 konja.
Nisam znao da brabus i smartove sarafa, ja mislio da oni samo prave aute.![]()
Evo mene...
Mučim se s torrentima... i kemijom... i latinskim... Fak...
Za pola sata ce mi umjesto miša u ruci bit lopata... No krasno...![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Bok društvo!
ma patim se sa mojim pixonom![]()
Čovjek mora biti svjestan svojih ograničenja.
Bookmarks