Skoro...Aj ti 4 godine koristi Internet Explorer 6, s malom pauzom za verziju 7, i onda prijeđi na FF.
Došao iz t- mobile centra.
Odlučio sam da je 5800 definitivno moj novi mobitel.
Sad još samo trebam dogovoritit način dobavka novca![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Skoro...Aj ti 4 godine koristi Internet Explorer 6, s malom pauzom za verziju 7, i onda prijeđi na FF.
Ovdje kad pišete OT bi se trebalo misliti na OnTopic, zato kaj ovdje ne postoji offtopic, a i da postoji, tema bi bila dosadna, svi bi pisali "tipkam to tipkovnici"![]()
![]()
FF je kuruza![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Tko nije koristio FF od bete 0,8 nije pravi fajrfoksaš
Najeo se grahorki, fjaka..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
došao iz arene...
fala bogu, i to je gotovo...
sad odmaranje, pa na kavu s malenom...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Popio neke kave popodne s nekim lijepim i zgodnim curama (sestre)...
Najednom,ko da je netko na prekidac pokrenuo naoblaku,munje,gromove i kisu. Do auta (20m) sam bio kompletno mokar... Sad se sušim,i krecem na skolu plesa u 8,pa na veceru kod frendice i tak...![]()
Kod mene bila i susnježica (tako kažu, ja spavao)
Sad samo kiši.
Україна
Weee![]()
Sutra navečer kupujem 5800.
Rješena financijska pitanja i odlučeno je![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
1500 kuna.
U t-mobile u.
Ni ja do sad nisam koristio touch screen- ali sam u zadnje vrijeme isprobao par njih i čine mi se super.
A 5800 sam tamo u t- centru pola sata pregledavaoI sve mi se čini super.
došao doma s kave...
sad chill out na kompu...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
morgen
nigdje nikoga
ko vampiri ste....![]()
Mi6 Black
jutro....![]()
zašto ljudi misle da ako imaju veliki i skupi auto da imaju prednost u prometu?
još pritom je ženska u pitanju...
nema propuštanja...![]()
Došla nokija![]()
Cestitke na novom mobu![]()
Bookmarks