Mislim da ti je najbolje otići u neki dućan i uživo isprobati touchscreen.
Ja sam, prije nego što sam probao, nekako izbjegavao touchsreen.
Ali, sad mi je baš super- kad vidim da može relativno dobro zamjeniti tipkovnicu (+ ima neke prednosti).
Evo ovako
Ne mogu se odlučiti koji mob uzeti
Oba imaju ono što meni treba(wi-fi,Bluetooth,symbian os,microSD utor,gps,kameru-3 mpx)
To što me muči je tipkovnica. Naviknut sam na obične tipkovnice,ali mi touchscreen izgleda primamljivo i mišljenja sam da će se ts koristiti u budoćnosti. 5800 ima veći ekran(dobro radi interneta) ali n78 meni izgleda ljepše i ima bolji dizajn
Please help me
Što da kupim?
Mislim da ti je najbolje otići u neki dućan i uživo isprobati touchscreen.
Ja sam, prije nego što sam probao, nekako izbjegavao touchsreen.
Ali, sad mi je baš super- kad vidim da može relativno dobro zamjeniti tipkovnicu (+ ima neke prednosti).
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
probo san ja na iphone touchscreen al me zanima jeli se teško naviknuti
a jel 5800 zakljucana na t-mobile
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 09-03-2009 u 02:16
Premilostivi T-mob ti zakljucava ama bas sve uredaje,zna im kiksati koji model ali to je stvarno rijetko slucaj.
Inace mobovi su manje vise slicni naravno naj veca razlika je u vidu tipkovnice.
Osobno ma kakva god da je tipkovnica (hardverska) je tipkovnica.
Najbolje ti je probaj oba N78 imas u Vipu.![]()
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
a jel se da otkljucat 5800 xm
Makec: imao si srecu da si se potrefil na seriju koju nije bila zakljucana.Ili je bilo za slobodnu prodaju ili vrag zna za kaj.
Evo zakljucane kaj sam imal P910i,P990i,P1,N73,N70,6630,6233,6230i,itd.
Konkretno kupio sam medju prvima 6220 c i bila je cista Nokia tjedan dana kasnije pajdas na istom mjestu uzima na ugovor istu Nokiu i sok doma mob zakljucan.
Covijek zove sve i svakaj,odgovor je takav kakav ttu pisem plus da mobitel ako kao sam uredaj bez ugovora dobijas otkljucan.
Zadnji uredio Author : 10-03-2009 u 11:27
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
evo gledam po oglasima xm 5800 za 2000 kn,radi na sve mreze
jel to mozda iz one prve serije unlockanih?
hvala
znaci kupujem xm 5800...jos da bude otkljucan
![]()
Odlican odabir. Uzivaj u svom novom mobu![]()
trenutno i ja u toj dilemi arh arh , svidja mi se kod recimo N78 FM transmitter kaj rijetko koji mob ima a i kak oba čitaju office pakete i pdf...bolji mi ovaj za šalić tj ak me i primu ko zna da ovaj "običan" mob bi imalo a dok vide touch odma ljudi misle da to neki smartphone tj win mobile i tak pa si premisle da ima sigurnoal opet dok ovdje veči ekran pogotovo za gps, office , naravno baterija vidi mdrzi duze,touch (malo navike jos to za mene) tak da i ja u velikoj dilemi tak da ak ko jos ima koji komentar kaj bi bilo bolje nek slobodno javi.
ja jucer kupila n78 prvenstveno jer nije TS, to mi ide jako na zivce.... ak te sta zanima, pitaj na PM, nije da sam se dosad jos bas upoznala sam mobitelom, ali eto, mos probat![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks