Mislim da trebas skinut crack jer taj koji imas nije dobar. Probaj pa javi,jer za COD1 nisu potrebni nikakvi bijesni driveri...
Imam problem sa call of duty 1,ne mogu je pokrenuti i dobijem ovaj error
appname codsp.exe
appversion 0.0.0.0.
modname:atioglxx.dll
modver:6.14.10.8494
offset:0051140e
Vjerovatno je problem do drivera,imam najnovije ,a graficka je Radeon 9600 Pro_
Bez problema igram Call of Duty 2 pa me zanima jel ima neko rijesenje za ovaj problem,mozda neki stariji driveri?
Mislim da trebas skinut crack jer taj koji imas nije dobar. Probaj pa javi,jer za COD1 nisu potrebni nikakvi bijesni driveri...
Pa skinuo sam crack zajedno sa igricom i zamjenio org exe sa tim.,
Probati cu potraziti neki drugi_ako netko ima slucajno crack da radi neka posalje-.![]()
Mislio sam da sam originalni exe od igrice uredno zamijenio sa krekiranim i prvo mi je izbacivalo error u vezi openGL-a i da stavim najnovije drivere od graficke.,
Nakon najnovijih drivera samo se pojavi prozorcic da codsp.exe ima problem i mora se zatvoriti_i naravno onaj opis gresaka iz prvog posta-.
Trazio sam neki drugi crack ali kako je to stara igrica nisam na nista naletio jos.,![]()
Probao sam i to,ali nije islo.,Kako sam i mislio problem su bili driveri od graficke.,
Nasao sam ati fix bas za ovu igricu i sada ju mogu pokrenuti bez problema.,
Radi se o tome da su oni izdali taj fix jos 2003 i trebali su to ispraviti u nekim narednim verzijama drivera,ali kad sa najnovijim 9.2 nece da radi vjerovatno nece nikada ni proraditi.,
Problem je u radeonima verzija 9000+ i jedino ovaj fix rijesava stvar,samo onda imate drivere od 2003=)![]()
Hvala i meni ce dobro doci ovaj info jer bas sam frendu sprzio ovu igru za neki stari komp za njegovog malog..
Evo link za fix ako kome bude trebalo-.
http://www.megagames.com/news/html/p...crashfix.shtml
Evo opet problem,ovaj put sa jednim levelom-tocnije 17.,
Znaci na levelu imam zadatak sa nekim antitenkovskim puskama unistiti tenkove.,
Ali problem je sto se te puske ne pojave na mjestu gdje bi trebale biti,odnosno na jednoj strani je tenk ali nema puske,na drugoj nema tenka-ima puske.,
Pogledao sam na youtube video za taj level pa sam vidio kako bi zapravo trebalo izgledati.,
Ima rijesenja za taj problem?
Daj link na video. Odigro sam cijelu igru,pa cu znat sta je...
Evo ova misija i ona na kraju kad treba unistit ona dva tenka
http://www.youtube.com/watch?v=SlNRX-DW5b0
Bookmarks