Ako postoji neki program za sinkronizaciju tvog SE s kompom i da može napraviti backup imenika u csv, vcf ili txt datoteku onda postoje dobre šanse da ćeš ih moći importati u E71 preko nokia PC suitea.
Da li moze neko da mi kaze, kako moze da se prenese kompletan imenik sa SonyEriccson K800 na Nokiu E71. I da li je to uopste moguce?
Ako neko zna kako se ovo radi, zamolio bih za objasnjenje. Unapred zahvalan
Ako postoji neki program za sinkronizaciju tvog SE s kompom i da može napraviti backup imenika u csv, vcf ili txt datoteku onda postoje dobre šanse da ćeš ih moći importati u E71 preko nokia PC suitea.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
a da li si cuo za neki program za SE koji to moze da uradi
Ili mozda najbolje da postavim post u grupi SE, da pitam za program, jel da?
Hvala ti u svakom slucaju
Zadnji uredio HCSC : 09-03-2009 u 00:26 Razlog: spojeni uzastopno napisani postovi, postoji tipka EDIT
Čuo sam i jednom davno koristio sljedeći program:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=43669
Ne sjećam se njegovih karakteristika, najbolje da isprobaš. A neznam ni postoji li još kakav program za sinkronizaciju SE i PC-a
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ako imas SE pc suite kao i Pc suite for Nokia to ti nije problem.
Oba ti se drze imenika od Outlook Expressa ili Office Outlook ovaj prvi imas u svakom slucaju u Windowsima.
Druga opcija slati preko BT istina cijeliimenik ti Nokia nebu odjednom prihvatila kao da saljes na drugi SE ali ide (isprobane opcije) sa preko 200 imena.
![]()
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Mobiledit,spojiš SE preko usb-a ,kada ti ga mobiledit prepozna napraviš export imenika pa nakon toga priključiš Nokiu i kad ti je uređaj vidljiv u mobileditu ideš na Phonebook i import-aš save-ani file koji si export-ao s SE-a.Da li moze neko da mi kaze, kako moze da se prenese kompletan imenik sa SonyEriccson K800 na Nokiu E71. I da li je to uopste moguce?
Bookmarks