Nokia 5220 XM Kuplenja prije kakvih pola mjesca traži kod ograničenja,sad štogod to bilo vjerujem da je to kodinrano.
Koliko sam ja shvatio, otključano je sve šo dolazi u originalnoj ambalaži. Zaključava se ono što je u onom Tele2 pakiranju; dakle, većinom jeftini uređaji.
Tako se meni čini.
Bilo bi dobro kad bi se znalo što se zaključava, a što ne; kao kod VIP-a, ... Oni do određenog iznosa mobitele zaključavaju, a skuplji modeli su slobodni.
Nokia 5220 XM Kuplenja prije kakvih pola mjesca traži kod ograničenja,sad štogod to bilo vjerujem da je to kodinrano.
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
dobro vjeruješ, zaključana je
otključan !!!!!!!
ne zaključavaju trenutno skupe fonove na postpaidu kao; x1,pixon,c905,k850 ,renoir dok kod drže cijenu dok počne padat cijena na tržištu i završe u paketu ka npr. k800 onda ga zaključaju zbog zaštite donekle nekakve cijene ali se dogode i iznimke ka 6120 ali on je za sad jedini u bla-bla ponudi koji radi na sve (99%)
Zadnji uredio Inovator : 14-02-2009 u 20:32
Bolje proliti malo sa Perkinsom nego zaboraviti popiti sa Alzheimerom
N2600 - ZAKLJUCAN
sto je i logicno za 245kn (a 200kn na racunu)
A W910i jel zakljucan u tele 2 ?
For the hoven lands...
LG KP500 cookie u bla bla - ZAKLJUCAN
Evo, cisto da se zna... Pixon je bio otkljucan kad sam ga kupio u tele2...ali kad sam nakon tj dana napravio master reset, nekako se zakljucao, tako da sada u njega ide samo tele2... poz...
Jel mi može netko potvrdit jel mobitel kodiran ili nije? Dosta mobitela iz Tele2 nije kodirano. Ima li kakvih dojmova?
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=182
i ubuduće obrati pažnju gdje postaš...
Zna li mi tko reci dali je ovaj mob.zakljucan na tele2, i dali ga ima u drugim operaterima jeftinije od 2200 kn za najnizu pretplatu? Hvala na pomoci!
vec sam bio napisao da 2 primjerka koja sam probao (u 1. mjesecu) nisu bila zakljucana. mozda ovi noviji jesu. najbolje odi i probaj
iPhone 5s 16 GB
Jel zna tko jel su E63 i G705 zaključani na Tele2?
Jel zna tko jel su SE G705 i E63 zaključani na Tele2?
E63 nije , bar moj plavi nije![]()
Nitko ne zna za SE G705?? Motorola V8 možda??
LG viewty - otključan
SAM D900i ???
SE S500 ??
NOKIA 6555 ??
NOKIA 6288 ??
SAM U 600 ??
LG KF510 ??
Zaključan !!!1
zaključan !11!
Neznam 11!?1!!
Zaključan !!!1!
Zaključan 11!!!
Neznam 1!!!11?
![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks