On ima prljave namjere samnom , a ja nevini dječarac.![]()
Zadnji uredio VuKi : 06-03-2009 u 16:16
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
On ima prljave namjere samnom , a ja nevini dječarac.![]()
George Eliot
vuki....di ti ja ta funkcija ignore all..bas mi to treba...
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
Ja isto dobijem pun kufer gluposti... Sve stisnem ignore i to je to. I još kad te za frenda oćeju neki koje prvi puta vidim...
A i oni, leksikoni... Majko moja, pa kak retardiran moreš biti da spammaš....
Oni koji me imaju na Fejsu, znaju da sam dobari da ne šaljem takve gluposti... Jer ih ja samo ignore... EOD
Ja čak ni ne kliknem Ignore, ja bukvalno ignorišem sve te requestove, i oni se samo nagomilavaju. I onda se odjednom resetuju i krenu od nule.
Україна
Eto da se pohvalim da su mi jucer provalili u akaunt i uzeli sve cipove s pokera....vrjednost cca 500kn,,,,pojma nemam kako jer je sifra bila slozena od 15 slova i 4 broja...
Misliš na fiktivnu vrijednost?
Ajd jasno mi je da baseball kartice vrijede nešto, al fejs čipovi... Moram oročiti ono malo što mi je ostalo!![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
A cuj nie mi bas drago sto su mi ukrali 100m cipova,,,sad mi je dosadno i jos gore sto sam ih mogao prodat glupanima koji neznaju sami zaradit
Nego,moze li mi netko reci na koju caku su to napravili,jer kazu ako je jak pass da se mogu slikat a pass je bio stvarno jak...
Čekaj, šta možeš unovčiti čipove? (za prave novce)
Idem i ja igrat ako se može
Zato ja imam 14- eroznamenkastu šifru (koja je bez ikojeg redoslijeda, jedino onaj u mojoj glavi).
Ali, iz znatiželje, probao par prijatelja i dosta njih ima šifru 123456.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Facebook ti prodaje 750 000 cipova za 100 eura a na "crnom trzistu" je milja oko euro a negdje i manje....ja sam prodao prije 2-3 mjeseca 500m za 750kn..
http://apps.facebook.com/inthemafia/...&action=attack
Tko ima volje i snage da pomogne satrti gada na Mafia Wars!
Link je na direktni fajt sa dosadnjekovičem!
Ili još bolje, ako je netko u njegovoj grupi pa da i mene doda, jer ovaj se zakačio kao uš!
Nije da mi šta može jer imam para ko blata, ali brate dosadan je više!
![]()
George Eliot
Dižem temu zato što je na facebooku napravljen Mobiteli fan site.
Budite fan, ima nekoliko slika mobitela i specifikacija, navodno će biti još njih puno ako nas bude puno fanova.
http://www.facebook.com/pages/Mobite...1668011?ref=ts
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Ljudi jel igra itko poker? Jel mi može iko poslat 50 000 da budem pro 100k?
Nemogu doć do 100 000 da ga je*eš! Kad dobijem dobre karte (recimo Q i K) na stolu su uvjek brojevi! Nikad skoro nedobijem!
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Imam jedan prijedlog: da napravimo grupu na fb pod imenom ekipa s cafe mobil-a, i tu se svi sastanemo i na taj nacin virtualno upoznamo, ko zeli naravno. Ne znam koliko je to realno i ostvarimo, ali bas bi bilo super.
pa imamo vec takvu grupu![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
Dajte vi meni prvo 50 000 na pokeru i onda ćemo mi o nazivu grupe![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
Evo, ja sam deaktivirao Facebook acc.
Provedem 10 minuta tjedno samo da izbrišem notificatione i te gluposti.
ne mogu na fejs vec dva dana.. evo što piše:
''''''''''''''Facebook Login
Account Unavailable
Your account is temporarily unavailable due to site maintenance. It should be available again within a few hours. We apologize for the inconvenience.''''''''''''''
cuo sam da nisam jedini... ima li još problem kai ja? ..dva dana bez fejsa je predugo za mene.. nisam više u toku..
HELPPPPP!!
zzzzzZ
Kod mene sve uredno...![]()
Kao sto je u jednom od odgovora bilo 'mene je zelo' mogu i ja isto potvrditi.......
.
.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
ja naletim tu i tamo .. sve uredu radi ....
Bookmarks