Ma bilo je vec price o tome. Nekad navodno ni to ne pomaze.
Da
Ne
znaci na K810i stavit disp driver od K800i??? je li to?
###1410989180026
Ma bilo je vec price o tome. Nekad navodno ni to ne pomaze.
Evo stavio sam free download linkove (nije više TopSony)
I ona slika koja je napisana na engleskom sada je na hrvatskom!![]()
Sony Ericsson je zakon-|-NOKIA smrdi
Svaka čast na pool-u... Napraviš ga, glasaš (naravno, samo ti,), i odmah zatvoriš.
![]()
Nije zatvorio on. Anketa je zatvorena jer nije bas previse korisna, te izgleda kao da sluzi samo da se glasovanjem (a ne korisnim postovima) ova tema dize na vrh.
Anketa je samo za probu nikad nisam radio anketu pa sam probo!
Sony Ericsson je zakon-|-NOKIA smrdi
zato postoji test podforum
iPhone 5s 16 GB
evo sve super sa tutorialom ali kada ga poslije flashanja upalim pise konfiguracijska greska.javite se svojem mreznom operatoru ili centru usluga...?
kako da rijesim taj problem?
Po STVARNO tko zna koji put...
Stavi custpack.
I koristi pretrazivanje.
ne nije htjelo ni tako ....rjesio sam sa update service posto je kupljen u t-mobilea![]()
A dobro, mozes i tako.
Inace bi custpack trebao rijesiti ovaj problem (ako je ispravan i predvidjen za taj mobitel).
neznam , skinio sam odgovarajuci custpack i uglavnom je radilo (prije sam isto flashao mobitele i ovo mi se prvi put desilo :S ) al eto glavno da je rjeseno, vjerujem da bi radio da je kupljen u slobodnoj prodaji jer je skinio dio nekog filea od t-mobila![]()
Trebao bih customization za K810i S_E_EUROPE, da mogu dovrsit proces jer mislim da je to uzrok mom problemu koji je: kad upalim mob pise insert correct SIM card, u service info kaze k810i te main od njega , ali pod customization dolje kaze R8BF003 sto je od k800 pa mislim da je to problem.
Moze li netko uploadati taj file za k810i ?
|\/|0T0r0La
ja mislim da tu poruku insert corect sim daje kad je mob kodiran!
configuration error je poruka kad ti ne stima custom!
LG G3, HTC Droid Incredible 2 Android 4.0.4 Deceased :(
@night_whisper,
Ocigledno je mob bio otkljucan patchem, cim si stavio novi firmware obrisao si patch.
Sad slijedi tutorial za otkljucavanje CID53.
Nazalost, za to ce ti obavezno trebati SIM kartica koju telefon trenutno prihvaca (na koju je zakljucan), drugacije ne ide.
A ako nejde na Vip i Tmobile koju ide ? eventualno tomato i tele2 ?
|\/|0T0r0La
ja sam fleshovao samo Fs na cid53 necu main posto ce se opet zakljucati fonst bi moglo biti pise configuration eror vidim da je i night_whisper ili bas mora da se fleshuje ce telefo.
radio sam to da bi samo uklonio o2 iz telefona
sredio sam, lose sam uradio custom ali sad je sve ok.
Zadnji uredio Maestro25 : 03-02-2010 u 07:27
pozz ljudi
u tutorialu nigde ne pise kad se mob spaja i na koji nacin... .hvala![]()
Spaja se ugašen...i drzi se tipka C kada se ustekava kabel...
thx..pitam zato jer mi se jucer "zaledil"..i nije reagiral na nis pa sam izvadil bateriju i probal upaliti pa nista .. pa sam pokusavam sa svim i svacim .. ima ko kakav prijedlog (malo je out of topic ali evo )
Nisam skuzio - flashas sa K800 sa K810 firmwareom, ili K800 sa K800 firmwareom, ili K810 sa K810...?
Bas si mogao napomenuti...
Pitam zato sto je vec vise puta napisano da K800@K810 na novijim K800 NE RADI.
jos nis od toga ... pokusavam mob "ozivjeti"
Bookmarks