Na crno/ na bijelo, preklopni/ klizni/ obični/ zakretni, boja, marka.....
Zelim kupiti mob do 4000kn i nezzz koji da uzmem.Pa bih vas zamolio za pomoc.
Taj mob bi trebao da ima sve od wlan-a do odbre kamere. Hvala unaprijed.![]()
Na crno/ na bijelo, preklopni/ klizni/ obični/ zakretni, boja, marka.....
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ok....gledao sam nokiu n96 ona mi se svidjela a uz to mi neki kazu da je smece,pa bih vas molio da oni koji su imali da kazu svoja iskustva.
onda u to konkurenciju dolazi i X1 kao i INNo8(ako se ne varam)..
Zelim mobitel sa svim specifikacijama npr.wlan,gps i ostalim multimedialnim mogucnostima...
Za te novce izbaci N96 iz svih kombinacija,imaš puno boljeg izbora.
Možeš preko oglasnika kupiti HTC Touch HD sa garancijom i to je vjerojatno najbolji izbor.
Možeš kupiti i HTC Touch Pro,Xperiu ili I8510.Svi su bolji izbor od N96.
A ako baš želiš Nokiju,onda možeš kupiti i N95 8GB pa si uštediš love u odnosu na preskupu N96.
Prvo definiraj dali hoces klasicni izgled ili klizni ili mozda preklop (iako zadnjih bas nema na ponudi kaj ti trebas).
Isto tako trebao si navest bolje ime THreada npr. "kupnja moba do 4000 kn"
.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
a sto da ti kažem...
Imam X1 i ja sam zadovoljan, a neznam oces ti bit jer neznamo jel tebi treba Symbian mob, UIQ, WM ili mozda Dummy ?
Ja imam hd. Razlike izmedu hd-a, tp-a i x1 su dosta male (osim onih ocitih kao tipkovnica, ekran), tj imaju isti procesor (cpu+gpu), svi rade na wm, wvga rezolucija (tp VGA), svi programi koji idu na jednog idu na drugog.
Jedino bi te upozorio na wm os koji je u pocetku malo kompliciran, ali dok se naviknes je super.
Ako dvoumis izmedu wm modela, uzmi koji ti se vise svida. Neces pogrijesiti![]()
htc ti je ko iphone, ako ti je on velik...onda ništa, X1 je za svoje mogučnosti malen..sitan ali dinamitan..
samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114
Evo da riješimo tvoju dilemu:
Da li si imao prije kakva iskustva s WM platformom?
Ti je N95 (Symbian) bio kompliciran prvi put kada si ga počeo koristiti?
Da li preferiraš qwerty tipkovnicu (hardversku) ili bi rađe tipkao po ekranu?
maks kartica u X1 mislim da je neograniceno, no 8GB sigurno ide.
Zvucnik je losiji od K800i (za trunku)
neznam kako ces se naviknuti na X1, no ja kad sam koristio taj mob 2 dana - K800i ima sranje ekran, a kak ce tebi tek bit s n95...
Pogledaj malo po netu na youtubeu WM 6.1 softver pa vidi ces se moc naviknuti - jako je kompliciran ali ja sam se navikao ;-)
Qwerty tipkovnica je možda prednost možda mana:
ako imas velike prste - neces moc brzo tipkat po njoj jer je užasno mala
ako nes trebas na brzinu napisat moras otvorit mob jer je virtualna tipkovnica losa (osim ako ne stavis cab fajl od nekog drugog moba)
to je ugl to...
eto, potvrdio si moje mišljenje da 16gb i 32gb ide (tj. neograniceno).
Bookmarks