Ta dva moba su samo slična, ne ista. Ploče su različite. Mreža im je različita.Oba koriste ARM11, ali na drugim taktovima.
Ima još toga, ali ovo ti je dovoljno argumenata za potvrdu da ne može.
Pozdrav....
Nadam se da cu ovaj puta bolje postavit temu, jest, procito sam pravila...
Bilko kako bilo,
Cuo sam, sad jel istina il ne da se software s modela motorole V9 moze prebacit na V8?
Navodno im se software razlikuju samo u 3Gvideo pozivima, te memorijom od 4 gb( kolko ima moto v9)
Zasto mi je to zapelo za oko?
Touch screen, vanjski, ( s kojime na V8 samo mjenjamo pjesme i slicno), se navodno moze koristiti kao vanjski preglednik slika i slicno...
Sad jel tko cuo, jel se to moze "nadogradit" na motorolu V8?
Sad ako ste me shavatili super....![]()
Ta dva moba su samo slična, ne ista. Ploče su različite. Mreža im je različita.Oba koriste ARM11, ali na drugim taktovima.
Ima još toga, ali ovo ti je dovoljno argumenata za potvrdu da ne može.
Još jedna bitna razlika, V9 je p2k platforma, dok je V8 Linux-Java
nema veze, ARM11 vrti i little i big endian OS
ali nećeš uspjet na V9 stavit Linux. govorim u čemu se razlikuju ta dva modela.
da, a ja ti govorim da platforma nije problem, taj dio bi se dao rješit, ali je problem periferija. to, jasno, govorim iz kuta gledanja developera, ne sad nas koji tražim FW koji ćemo gotovi ubacit u mob. tako da ni uz najbolju volju i znanju, ovako portanje nije moguće
e yebo ga ti, pa jel turski pišem
kažem, portanje je ovdje moguće zbog: CPU/chipset/platforme, ali zbog velike razlike u periferiji (ponajviše zbog mrežnog modula), takvo portanje je nemoguće. da su mobovi iole sličniji, vjerovatno bi se netko uputio u razvoj, samo je opet pitanje koliko bi bilo stabilno.
yayani....
vidim da tu diskusija nastala, po toga ja ne razumijem..
ajd vako
touch screen na modelu V8, dali se on MOZE koristiti za BILO sta drugo, osim za saltanje muzike napred-nazad?
zaci, stvar koju ima V9, nju sam naveo za primjer!
legalan, ilegalan, hackiran, bilo kakav softver koji "to" moze omoguciti?
mogu se šaltati još jedino sms poruke, no to je to... nedavno je probijena RSA zaštita na V8, pa će možda uskoro uspjet još nešto omogućiti, no čisto sumnjam...
Poštovanje
pa ajde, nadam se da ce te nas informirati o buducim promjenama....![]()
sve će se znat ako bude išta.
nego, konkretno me zanima... što bi ti htio omogućiti na vanjskom displayu i touch tipkama?
funkcije kakve su na V9!
eventualni vanjski touch screen, dakle sto ima v9, ako ne se varam, jedan gumbic je za kameru?, drugi za pregled slika, i treci kolko ja znam je za ulazenje u media player!
mobiteli su na izgled isti, iako smatram da v9 motorola ima starii softvare, prakticki se moze usporedit sa starijim modelima, v3....
V9 leži na P2k platformi, što koriste i v3 i ostale. Nadalje, taj p2k je puuuno napredovao od doba V3, tako da tom softveru trenutno ništa ne nedostaje.
Dok je V8 na Linuxu. Zasad se ovo ne može što si ti zamislio, no možda uskoro bude pošto je skinuta RSA zaštita sa V8.
Poštovanje, GoGs
ja ja ja.....
meni je nabitnije da si ti mene skuzio......
mislim, apsulutno nepotrebna stvar, razumijes me, al eto, fore radi, ako ide, ide...
tako i tako moje misljenje je da je v9 preplacen uređaj, za onolke pare ga se ustvari neisplati uzimati![]()
ja ja ja...
naso saaam...
vako, svaki fimvare s 80.56.xx omogucava vam da koristite vanjski touch screen
i radi, da bude fora
ko je frayer....![]()
Zadnji uredio pero_zekin : 20-04-2009 u 15:43
Bookmarks