Koliko para, za koji telefon, n73?![]()
Україна
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Oh, a sto ne onu pinky?![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
idem jesti...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
ou, koja rasprava oko pjesme za jurosongyup, pjesma od bosanaca je mrak, nest izmedju hari mata harija i plavog orkestra (prvi put ih cujem, skuzaj points ako sam u krivu, al ova pjesma me bas na njih podsjetila)
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
bosanci uvijek imaju dobre pjesme na eurosongu i uvijek su ispred na. tako ce biti i ove godine.
Dinamo rules!!!
Štucavica od sinoć napokon je prestala![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Hah, trebao bi izdati kazetu ili bar ploču![]()
Svidila mi se je Bistra Voda...![]()
no need.. cemu, vec si u fazi kada curice vriste i traze tvoj autogram na odredjenim dijelovima tijela![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Istina, tako istina![]()
izlazne ankete s kafe mobila pokazuju da ove godine na jurosongu pobjedjuju bosanci.
sarajevo, pocni graditi amfiteatar
(ne, fakat je pjesma super)
Došao iz škole.
Malo surfam, pa ću ronit![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
komentiram na fejsu status ..jeste gledali dnevnik i izjavu ministra Heba ??? prestrasno,opravdavanje troskova,ma da se nisam smakla--ufff![]()
Ma sutra Cisco 2nd sem. final...umjesto da tu pripremam ispit za Cisco ja tu radim gluposti - pripremam se za MCSA Windows XP...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bojim se i paštetu otvorit a da mi Cisco ne iskoči iz nje![]()
Bookmarks