Kolega nemoj se petljati sa tim sr... Ako ces mene da poslusas idi na logove kako rece kolega. Ja sam se tako njakao sa K3 za 5-6e imam i smartclip i ult... i na kraju mi je pukla pri unlocku. Kad je trebala da se bootuje pljas neide TP. I sad bacam graske TP je nov, dali valja nevalja otkud znam uglavnom nov telefon a mrtav. I sad cu izgubiti par sati da je uradim umesto da poslusam kolege i na logove. A imao sam vec poprilicno aparata koje sam vracao u zivot kolegama bas zbog unlocka. Obicno svaki 2 kad uradis da je mrtav vidis da je zakljucan. Sibni to logove i pevaj u ostalom neplacas ti vec musterija.
ne plaćaš ti, nego mušterija. no kakve koristi od toga kad ti ne zaradiš. nije li u tom svrha?
Ako si malo pametan, iskusan i ako znaš šta radiš, nećeš ubit telefon. Ja sam unlockao tonu mobitela preko raznih tutoriala i hackova, niti jedan nisam ubio. Jer treba znat točno koja je ploča, treba znat sve o bootloaderu i pogotovo sve o programu u kojem radiš. Danas se rijetko što ne može vratiti u život.
jel mi mozes poslati kod za c650 353109004692176
Zadnji uredio summone : 13-03-2009 u 19:33
zaboravio sam Vam javiti da Motorola EM330 nije se dala osposobiti preko universal sim kartice, osim otkodiranje u servisu SIMEL morao sam platiti gotovo 200kn za to otkodiranje, osim sto sam time izgubio garanciju, a nece biti nicem koristi osim za halo halo cak niti SMS poruke nebudu bile u igri posto je namjenjeno za staroga, nedaj bog da krepa u tom garantom roku jer inace stari vise nebu htio nicuti za kakvo otkodiranje![]()
ma nesumnjam ja u poslove profesionalaca koji se bave unlockanjem vec me brine sta ak taj uredaj nakon nekog vremena crkne zbog tvornicke greske neovisno o unlocku ovi tam u servisu mi nebudu htijeli priznati kao tvornicku gresku zbog unlocka, a posto je nastupila recesija teba svaku kunu ustedijeti mislim na kupnju novog mobaca u slucaju kad bi riknuo sadasnji bez garancije
vidjet cu jel radi unlock prek universal sim kartice
Bookmarks