Da
Ne
SVE ŠTO RADITE RADITE NA VLASTITU ODGOVORNOST,JA NISAM ODGOVORAN ZA BILO KAKVE NUS POJAVEi da za one koji imaju k800 kojega su kupili poslije 7. mjeseca u 2008. ne uzbuđujte se jer će vam jako blinkat ekran evo primjera
1.Ako nemate skinite USB driver
2.Napravite backup sa My Phone Explorer-om
3.Downloadajte JDflasher
4.Pokrenite program
5.Kliknite F11
6.Kliknite just da flasher
7.Odaberite ovako -1.db2020
-2.DCU-60 (ili onaj koji koristite)
-3.921600
8.Kliknite dvaput na oflash
9.Downloadajte main
10.U desnom stupcu pronađite softwer i kliknite na copy
11.Downloadajte FS sa ovog linka
12.Ubacite FS unutra istim postupkom kao kod softwera
13.Nakon što ste ubacili FS kliknite dvaput na .. iznad svega i klikajte dok vam se ne pokaže ovo
kliknite na yes
14.Downloadajte custpack
15.Opet otvorite program i kliknite F11
16. -1.db2020
-2.DCU-60 (ili drugi)
-3.921600
17.Kliknite dvaput na ofs
18.Otvorite tpa/preset/custom i onda isto to u zip file-u tpa/preset/custom i to stavite u neki folder
19.Otvorite taj folder tj.pronađite ga u ljevom stupcu i označite sve datoteke tako da pritisnete desnu tipku miša i označite sve fileove i kliknite na copy
20.Nakon toga kliknite na .. dok vam se ne pojavi
21.Downloadajte K800 Lighteffects
22.Opet otvorite program (ako ste ga zatvorili)
23.Kliknite F11
24.
25.Kliknite ofs
26.Otvorite tpa/preset/system/lighteffect/systemeffects
27.Nađite lighteffect u ljevom stupcu i kliknite copy
28.Nakon toga kliknite na .. dok vam se ne pojavi
Kliknite yes
Sada bi vaš k810 trebao raditi (ako se niste zabunili negdje)
Imate: TrackID Što je to?
PhotoFix
Zadnji uredio SEmodder : 05-03-2009 u 13:29 Razlog: Promjena nekih linkova i nekih sitnica
Sony Ericsson je zakon-|-NOKIA smrdi
Mala ispravka tj. komentar:
F11 cisto slucajno radi, ispravna kombinacija je zapravo Alt+F1.
Tako pise u vecini drugih tutoriala, a mislim da su neki javljali da im F11 ne radi...
Takodjer, buduci da TopSony ima odredjene uvjete prije nego dopuste download, evo pronasao sam free download link za FS:
http://rapidshare.com/files/12766517...ROPE_RED53.rar
Zadnji uredio ravilov : 03-02-2009 u 16:24
Mala napomena - bez obzira na k800 light effects mogli bi dobiti blinkanje ekrana ako je k800 iz novije serije s novim displayom...isprobao na dva komada kupljenih u tele2 i rezultat je isti... Tako da ovo vrijedi za cid53 k800 uredaje iz ranijih serija proizvodnje...
Naravno da nema nikakvih problema vratiti k800sw natrag ako vam se to dogodi![]()
@rise000: Napisi tjedan proizvodnje ta dva modela. Cisto da pomogne nekome ko bi htio to pokusati...
Tjedan proizvodnje ti pise u obliku 08W33
Sto znaci 33 tjedan 2008 godine
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Čovjek ima K800 koji je u originalu bio CID52. (Znam ga inače, pa očito ja najbolje znam). BTW, jel može netko reći koji bi to bio poprilici tjedan i mjesec? Po prilici 7 mj., s obzirom da je moj K770 08W39 i kupljen u 10 mj.
Nema ti to veze sa datumom kad si kupio mobitel... moze biti da je proizveden par mjeseci prije...
Tvoj 08W39 je proizveden izmedju 22 i 28 rujna, tj. bio je jos vruc dok si ga kupio.
Onaj gore navedeni 08W39 je kupljen u 11. mjesecu, a proizveden je izmedju 11. i 17. 8.
Tjedne u godini mozes pogledati gotovo na svakom kalendaru, npr. ovdje...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Evo za sve one koji su crossflash-ali K800 -> K810 hypert's V3 k800i light effects 100% rješavaju problem s lighteffect i dobro izgleda
http://localhostr.com/files/7e18a2/lighteffect.zip
Može ovo u Sticky??![]()
Ima 2000 sličnih tutoriala, zašto bi baš ovaj u sticky?
Da ali svi su za CID 52 nema baš tutoriala za CID 53 sa JDflasherom
pa postupak je isti kao i za cid52,jedina razlika je u tome sto koristis jdflasher plugin koji ima podrsku i za db2020 cid53 mobove,a i tutorial jaaako slici istoimenom tutorialu sa topsony-a i slike su isto sa topsony ili esato foruma tako da tema bez uvrede ne zasluzuje u sticky
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
1. na petoj slici pise na engleskom to si ti pisao ili...?
2. da bi nesto skinuo, moram se registrirati na topsony. registriran sam tamo, ali netko tko hoce samo skinuti taj custpack, mora se registrirati. jel nije bilo lakse staviti na 4shared ili rapidshare?
3. link za jdflasher ti ne valja
4. krivi naslov: trebao bi ici "Flashanje k800 u k810 CID 53"
i dalje mislis da treba ici u sticky? Ako vec nesto radis, potrudi se da ispadne kako treba i da korisnicima koji se ne kuze bude jednostavnije
iPhone 5s 16 GB
Praktički isti tutorial je na topsonyu. Slike su ukradene, kao cijeli tutorial.
Kakve veze ima sto su ukradene ako jesu ? I nhf sto ti nisi uezo i napravio taj tutorijal?Pohvala decku sto je uopce napravio kakav-takav tutorial.
For the hoven lands...
No dobro, nema smisla sad raspravljati o tome, koncentrirajmo se radije na sam tutorial.
Tutorial je koristan, ako nista drugo kao prijevod stranog (ne znaju svi engleski), no zasad nece u sticky.
Zadnji uredio imaticx : 26-02-2009 u 11:08
kako da napravim backup sa my phone explorer
ne razumjem ovo pod broj 8 gdje nađeš to
Zadnji uredio ravilov : 28-02-2009 u 13:21 Razlog: koristi gumb EDIT!
backup se podrazumijeva imenika,poruka i file-ova koji se nalaze na memoriji telefona!!! mislim da vise o tome ima u drugu podforumu SE podforuma!
###1410989180026
Imas vec temu za MyPhoneExplorer, pa tamo prouci ili pitaj ako ti nesto nije jasno...
Philip B. Crosby
Može ispravak teksta kod slike 24.?
BTW, evo kako rješiti (ako je netko TOLIKO napaljen na K810 firmware, makar ja radije ne bi, zbog anycid-a) problem novg LCD ekrana:
Ne znam da li je itko probao display driver od K800, možda (napominjem: mala vjerojatnost) će u budućnosti neki patch moći to srediti.If you want to have new k800 flashed and working with k810 fw you have to chande your LCD - tested and confirmed![]()
Bookmarks