...tipkam po tipkovnici...
Prije toga sam se probudio, odradio WC, pa jutarnje zvjerljanje u TV, pa obžderavanje i sad me tjeraju da odem na trešnjevački plac - nabijem ti subotu...
došao doma sa posla, prošetao psa i sad lagano na spavanje...
laku noć...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
...tipkam po tipkovnici...
Prije toga sam se probudio, odradio WC, pa jutarnje zvjerljanje u TV, pa obžderavanje i sad me tjeraju da odem na trešnjevački plac - nabijem ti subotu...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
...vidim da dugo nisi bio - sad vičeju: orginalne lakost pa... ovaj tenisice, torbe od prave kože...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Ajoj pardon, ovo sam slušao na kvatriću. Na trešnjevci je bilo "nike patike, majice s aždajice" ;d
neznam kaj cu s tugom...
Gadno je to kad ti se spava ,a ne mozes zaspat. Lezao ko cigla u krevetu i buljio u strop od 8 do 10,i opet ustao nenaspavan... Popio dvije kafe,pa cu sad rucat...
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
A kao što već rekoh na jednom forumu
Korizma je kao i ostatak vjere postala pomodarstvo i način izdizanja da su neki bolji od drugih (ali nebi o tome) jer oni pravi to rade tiho i neupadljivo!Ne odričem se ničega nego pokušavam se približiti stanju praštanja (pogotovu u prometu) Je istina, izgleda smiješno ali to je moja pokora.
Naravno da nisam propustio priliku za duplo nižu cijenu uzeti Samsung Pixon u Tele2 ponudi!!
Mobitel je ludo jednostavan i munjevito brz!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Čistio bicikl (cijelu zimu je stajao u šupi), bilo i malo hrđavo (ali ništa što WD40 ne može riještiti).
Sad je ko nov- ne prepoznajem gaA nadam se da ću sad ponovno počet voziti.
Malo odmor, pa idem pomoći svojima oko skupljanja ostataka od obrezivanja (grožđa).
Danas je baš lijep dan, niti prevruće niti prehladno. Super
Vidim da su se promijenili oni "emotikoni" () s desne strane.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
O tome ja govorim...ne moraš se odricati nečega što ne želiš se odreknuti i znaš da ćeš se vratiti tim lošim navikama dan iza Korizme, nego pametno iskoristiti svoje vrijeme i potrošiti ga na nešto smisleno - pomagati drugima u nevolji, malo se odreknuti svog slobodnog vremena radeći nešto dobro...
@Georgy: A hebemu miša, još uvijek nema xD
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Došao iz probne vožnje.
Nakon tretmana "vedečetrdesetanja", čujem muhe koje mi se šuljaju kad vozim bicikl![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Odo pod tuš,pa na školu plesa...![]()
brutalno bolestan lezim u krevetu, kvragu i subota u krevetu...
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
nakon rezanja u trsju(vinograd)
evo me u noćnoj....
Mi6 Black
I ofišli don't hev lajf :/
Dont vori, ju stil hev forum![]()
da, bar ima forum...
a imao je nekad davno i blog...
Samo neznam, dal mu je taj blog aktivan...
Laku noć svima...
do čitanja sutra...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Some comfort
Blog nije više aktivan![]()
Aktivan je aktivan, i biće još dugo u google-ovom kešu![]()
Ma ono...uffff :O
Neki dan sam čitao.....vijesti iz prošlosti....i ono neka me nostalgija povuče, dosta mi je i žene i djece...... i vratiću se kad mi bude ćeif.......al prođe otad 13 bajrama...........
Bookmarks